in

Veckans horoskop (v13!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v13!)

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Horoskop för perioden 28:e mars – 3:e april

Psst! Du har väl inte missat vår nya sms-tjänst? Varje morgon får du ditt personliga horoskop skickat direkt till din telefon där VR:s astrolog ger tips, råd och info om hur din dag kommer att bli. Läs mer och signa upp dig här!

Oxen 21/4-21/5

Kärleken får ta allt utrymme, andra saker lägger du gärna på is så att känslor och romantik ska få dominera. Resultatet blir två ljuvliga vårveckor som verkligen väcker en gnista i dig och som kan lyfta ett förhållande till en helt ny nivå – eller leda dig till en ny kärlek.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du känner dig energisk och väldigt motiverad att ta tag i saker. I yrkeslivet lönar sig denna taktik genast, privat blir det knepigare när du krockar med människor som bara kommer med ursäkter, hittar fel eller allmänt är i vägen. Har du en partner kan denna dessutom känna sig överkörd.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärleken fungerar strålande, särskilt för dig som har en fast partner. Har du inte det så kanske du hittar en. Två typiska vårveckor med många romantiska stunder väntar. Att allt annat krånglar och att plånboken känns otäckt mager rör dig inte i ryggen, i alla fall inte för det mesta.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Mest satsar du på ditt jobb eller på någon hobby som är viktig för dig. Just nu handlar det mycket om att ge dina intressen och dina ambitioner tillräckligt med utrymme. En del nöjen hinner du med också, kärleken däremot får vänta. Du kör ditt race, det är det enda du vill.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Dramatiska saker händer och du blir tvungen att fatta en rad knepiga beslut som rör ditt kärleksliv. Det finns en risk att du slits mellan två olika kärlekar. Dina känslor styr du inte över, i varje fall inte just nu, men du är plågsamt medveten om att besluten däremot är bara dina.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Stor risk för stress när du blir bombarderad av roliga förslag och av nya karriärs-möjligheter samtidigt. Du vet inte vad du ska satsa på, egentligen vill du inte säga nej alls men du inser att dygnet trots allt bara har 24 timmar hur du än gör. Det är nog klokt att låta karriären gå före resten.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du njuter av två lugna veckor med härliga kärlekschanser. Allt annat rullar på som vanligt utan att du behöver bry dig så mycket om det. Du kan i lugn och ro satsa helhjärtat på kärlek och romantik, utan att bli störd av vare sig problem eller tidsbrist. Massor av vårkänslor.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Tröttheten släpper och du kan med ny energi ta tag i fritidsaktiviteter, jobb och nöjen. En vän ber dig om praktisk hjälp med en sak och det hinner du också med. Det enda som kommer lite i kläm är ditt kärleksliv, du missar en uppenbar vink och det ställer till med en hel rad bekymmer.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du har massor av praktiska problem att tackla och dessutom en ovanligt sur människa som tjatar på dig. Det mesta klarar du av genom att helt enkelt vara envis, och du blir dessutom kompenserad av att du i allra högsta grad har tur i kärlek. Ett extra plus för dig som är singel.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Viktiga beslut, praktiska förändringar, förbättrad ekonomi och kanske nya arbetsuppgifter. Dessutom blir det gott om vårnöjen. Det enda du får riktigt ont om är tid, något som gör att ditt kärleksliv hamnar lite på efterkälken. Det orsakar dock inga större problem, bara brist på glöd.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Kärlek, kärlek, kärlek. Våren är här och den för med sig massor av härlig romantik, ren passion och himlastormande ljuvliga känslor. Var du inte redan förälskad är det synnerligen sannolikt att det händer under denna period. I gengäld hinner du inte med något annat alls just nu.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu är det dags att komma i form med hjälp av det friska vårvädret. Har du en ovana som du vill sluta med så är detta det rätta tillfället. På yrkesfronten blåser också förändringens vindar på ett bra sätt, detta är rätt veckor för intervjuer, att leta efter utbildningsmöjligheter och liknande.