in

Veckans horoskop (v10)

bild 7
Veckans horoskop (v 10)

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 7:e – 13:e mars

källa Astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Ju mer flexibel du är desto lättare blir en övergång i ditt liv. Om du ställs inför ett ultimatum gör du bäst i att behålla lugnet. Ännu en gång verkar det som om en händelse i det förflutna spökar i nuet. Låt den hjälpa dig att förstå liknande situationer och kontrollera fakta innan du yttrar dig om saker som du inte är helt insatt i. Veckan är kantig men inte utan potential till det bättre.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Om du gillar häftiga diskussioner så kommer du att älska den här veckan. Mindre händelser blossar upp till hetsiga debatter och små anmärkningar blir till gräl. Du upptäcker vad den egentliga orsaken till ett problem är och förstår varför någon eller något har uppfört sig på ett speciellt sätt. Var försiktigt när det kommer till rätts- eller ekonomifrågor. Den som utgår från att hjälpa dig kan ha andra planer, så sätt dig in i  situationen själv och lita inte bara på andra.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Din ökade medvetenhet gör att du plötsligt ser på dina vardagsrutiner med nya ögon. Det är dags för en förändring, en process som kan ta några år, men när du nu är medveten om dem så är det lika bra att sätta igång. Istället för att ta illa upp av en händelse så gör du bäst i att acceptera den och vara optimistisk.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Den här veckan behöver du ta dig igenom ett ekonomskt problem, men nya rutiner får dig på fötter. Kom ihåg att inget varar för evigt. Dina konsumtionsvanor måste ses över och du får dig en tankeställare. Ta tillvara på det och tänk ut en konkret plan. Det här är en bra vecka att göra verklighet av dina funderingar. Du kommer att behöva det längre fram.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

En händelse under veckan ger dig mer egentid och självständighet. Kanske behövde du höra vissa ord eller så väntade du på någons beslut. Både ekonomin och dina relationer får en push i rätt rikting. Just nu har du inte lika stor kontroll på situationer som du vill ha, men det betyder inte att du inte har valmöjligheter.

Vågen 24/9-23/10

vagny

En av de viktigaste utvecklingarna år 2011 väntar runt hörnet. Du kanske känner dig redo för nya möten och om din relation känns sliten så kommer någon inom kort att öppna dina ögon för en helt annan värld. Det är en osäker vecka som väntar och det bästa sättet att tackla det på är att ta det i din egen takt. Det är inte läge att vara motstridig.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

En viss situation behöver analyseras och du kan komma att behöva gräva djupt i dig själv för ett nå en lösning. Dra inga förhastade slutsater och undvik att anklaga folk till höger och vänster. Se till att du har all information och när du är hundra procent säker på din sak kan du agera med full styrka. Förändringar är på väg och även om det kan verka förvirrande nu kommer det att verka logiskt med tiden…  

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Sedan slutet av januari har jupiter gjort att du känt dig positiv och kreativ vilket har stärkt ditt sjävförtroende. Nu börjar en sexmånadersperiod där det oväntade står i fokus och många överaskningar väntar. Den här veckan kan det vara dags att berätta något som säkert kommer att chocka din omgivning, men omständigheter gör att du känner dig aningen osäker. Se över en viss situation noga innan du går hemifrån på måndag morgon, ju mer förberedd du är desto bättre.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Självbelåtenhet är aldrig bra. Även om du föredrar att ha full kontroll över din tillvaro kan det vara så att du är involverad i affärer som inte ger dig någonting för tillfället. Om du nickar när du läser detta, ta det lugnt – förändring är på väg. Kanske planerar du en flytt eller en större renovering? Uranus påverkar ditt tecken för tillfället och du kommer både att bli förvånad och chockad både en två och flera gånger den kommande veckan.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Ett miljöombyte är nästan alltid positivt. Med en ny omgivning har du en förmåga   att se på din tillvaro med andra ögon, vilket stärker din kreativa sida. Även om idéer kommer att ta ett tag att förverkliga är det dit du är på väg, var så säker. Händelser som inträffar den här veckan   och som förändrar till tillvaro är tecken på att något större väntar. Venus drar positiva människor till dig så följ dina instinkter och särskilt när det kommer ditt att ta upp kontakten med en person som betyder mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Efter sju år lämnar nu Uranus fiskarnas tecken och dina värderingar och ditt nyfunna egenvärde leder till positiv utveckling. För många fiskar innebär detta ökad inkomst och nya investeringar och för andra kan det handla om att flytta till en arbetsplats där man upplever att man uppskattas mer. Men egenvärde handlar inte bara om pengar och tillgångar och det är sättet du ser på dig själv och hur andra behandlar dig som leder till störst positiv förändring. Känn efter hur folk i din närhet ser på dig och upplever du att de underskattar dig, säg ifrån!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det blir en speciell vecka när både Jupiter och Uranus går in i ditt stjärntecken, och resultatet blir händelserikt. Ditt liv tar en oväntad u-sväng och det är bara att njuta av det. Du har lätt för att lämna det gamla bakom dig, men du måste lära dig att inte såra dem i din omgivning under tiden. Om du har begått några misstag så är det här rätt tid att berätta om dem och försöka gottgöra dem.