in

Veckans horoskop (v 7)!

bild 7
Veckans horoskop (v 7)

Hur hett blir kärlekslivet den här veckan? Veckans horoskop hittar du här!

Mer

Gäller för perioden 14 februari – 20 februari

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Två underbart romantiska veckor som faktiskt bjuder på en hel del vårkänsla väntar, även när vädret är risigt. Du känner dig inspirerad, uppskattad, idérik och attraktiv. Ditt självförtroende gör också att du lätt tar andra med storm. En rejäl dos tur i kärlek avrundar alltsammans på ett bra sätt.

Årshoroskop för oxen!
 

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Oftast är du den eviga optimisten men inte just nu. Du hittar fel på det mesta, på egna idéer, på andras förslag och på saker som du redan har gjort färdigt och lämnat bakom dig. Denna negativa attityd är visserligen tillfällig men den gör att du inte riktigt kan njuta av dessa veckor.

Årshoroskop för tvillingarna!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du är på väg in i en väldigt trevlig, idérik period med ökad beslutsförmåga och massor av händelser. Du har tur, helt enkelt, men den turen formar din tillvaro mindre än dina egna beslut och planer gör. Du låter ingenting hindra dig. Gott om passion, ännu mer gott om glamour.

Årshoroskop för kräftan!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det lönar sig att tänka framåt. Försöker du ta en dag i taget så kommer bristen på tidsplanering att orsaka bekymmer, speciellt om du försöker göra något som är lite mer komplicerat än ren vardag. Är du en smula metodisk kan du istället lyckas med det mesta just nu.

Årshoroskop för lejonet!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två härliga kärleksveckor väntar och det enda som kan komma i vägen för kärleken är överraskande nöjen och äventyr. Du får en hel del förslag från goda vänner och det kan också hända att du får en helt otippad chans att resa, kanske via ditt jobb eller en släkting. Många alternativ.

Årshoroskop för jungfrun!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Stress kan sabotera det mesta just nu, så ta det lugnt, unna dig extra vila och prioritera din egen hälsa snarare än andras bekymmer. Det som lönar sig bäst är att inte försöka förverkliga några ambitioner alls under dessa veckor, var istället riktigt lat och lite självisk. Det ger god utdelning.

Årshoroskop för vågen!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Det blir svårt att få tiden att räcka till eftersom det blir så gott om kärlekschanser, heta nätter, romantiska stunder, nöjen, glitter, glamour och oväntade inbjudningar. Du blir tvungen att sålla och du känner dig verkligen efterfrågad. Som tur är ger den annalkande våren ny energi.

Årshoroskop för skorpionen!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du orkar inte riktigt ta tag i saker, särskilt inte privat. På jobbet är det en annan sak, där känner du dig mer motiverad och du upplever också att dina ansträngningar lönar sig. I ditt privatliv däremot verkar det nästan som om konflikterna bara ökar när du gör ditt allra bästa.

Årshoroskop för skytten!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Kärlek och romantik går före allt annat men du hinner ändå med flera nöjen och kanske en resa. Dans och musik lockar. Om du sportar måste det finnas tid och utrymme för det också och om du tävlar lyckas du bättre än du väntat dig. Du har gott om vind i seglen under dessa veckor.

Årshoroskop för stenbocken!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du kan nästan höra pausmusiken i bakgrunden. Våren har inte riktigt kommit igång än, det händer ingenting alls och du har heller ingen lust att vara den som sätter fart på saker. Två lugna och ganska långtråkiga veckor men du kan passa på att ordna gamla småsaker av olika slag.

Årshoroskop för vattumannen!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

För dig vankas det en hel del romantik men allra mest handlar det faktiskt om nöjesliv och äventyr. Nu skulle en resa passa dig perfekt och kunna leda till flera praktiska förbättringar, inte bara till härliga minnen. Du knyter lätt nya kontakter och du gör ett strålande första intryck.

Årshoroskop för fiskarna!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det är dags att sänka tempot, stressar du bara på framåt så skapar du problem och konflikter i onödan. Ibland kan en paus vara det allra bästa valet, att du lutar dig tillbaka och funderar igenom saker och ting helt enkelt. Ta gärna bort allting ur kalendern som inte måste stå där.

Årshoroskop för väduren!