in

Veckans horoskop (v 6)

bild 8
Veckans horoskop (v 6)

Hur romantisk blir den kommande veckan? Läs ditt horoskop här!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn

astrodragarenyaste

7 FEBRUARI-13 FEBRUARI

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Kärleken fascinerar dig och spelar definitivt huvudrollen under dessa februariveckor. Så till den grad att du försummar andra saker. En släkting blir stött och tycker att du sviker ett löfte. Det irriterar dig att den personen inte alls tar hänsyn till dina behov och drömmar.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Nya utmaningar lockar och du är väldigt pigg på att göra saker på ett nytt sätt, eller för all del saker som du aldrig gjort förut. Utan att blinka vänder du ryggen åt allt som andas vardag, rutin och tradition. Det får nästan bara positiva konsekvenser och kan hjälpa dig i karriären.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Två turbulenta veckor väntar. Det är mest kärleken det handlar om. Du hamnar i ett slags vägskäl, kanske finns det mer än en som får ditt hjärta att slå extra hårt, kanske handlar det mer om praktiska hinder och om uppoffringar som du inte vill göra. Passionerat men besvärligt.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du behöver varva ner. Tar du dagen som den kommer kan du mycket väl få två av årets roligaste veckor, men om du istället satsar för hårt och planerar in för många saker så kan du drabbas av ohanterlig stress. Du mår bra när du har tid och möjlighet att vara spontan och avslappnad.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Kärlek och sex är temat just nu. Allt annat passerar i periferin och du lägger ner så lite tid på det som du kan. Vänner, jobb och nöjen får vänta till en annan gång. Är du singel så påbörjar du något som kanske kan bli seriöst längre fram, men just nu vill du bara njuta utan krav.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två roliga veckor väntar men du är inte bekymmersfri. Just nu fungerar kärlekslivet inte bra alls. Har du en fast partner kan det vara dennas praktiska problem som genomsyrar även ditt liv. Trots detta kan du för det mesta hänge dig åt nöjen och på den fronten händer det en hel del.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du hamnar i luven på någon, förmodligen över en struntsak som du dessutom trodde att ni var helt överens om. Konflikten kan bli riktigt jobbig men du kan trösta dig med att ditt kärleksliv fungerar utmärkt. Är du singel passar dessa veckor perfekt för en flirt, en sådan piggar snabbt upp dig.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Fina veckor för shopping, resor, vintersport och nöjesliv. Du gillar glitter och glamour så du dras till lite mer exklusiva miljöer om plånboken tillåter det. Lite lyx får dessutom fart på sexlivet, det är just de tjusiga små detaljerna som väcker hettan i dig. Mycket att njuta av.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du låter hjärtat råda och struntar i det sunda förnuftet. Förmodligen får detta inga trista konsekvenser. Istället får du ett brinnande och livfullt kärleksliv och dessutom kommer alla dina kreativa sidor fram i ljuset. Lite problematiskt blir det om du har en chef som gillar rutiner.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Nöjen, äventyr och sport är vad du behöver. En livlig fritid och två även i övrigt aktiva veckor är vad som väntar. Du får många förslag och tackar ja till så många du hinner och kanske lite fler än så. En smula lidande blir ditt kärleksliv eftersom tiden inte räcker till, men det stör dig inte.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Romantik och kärlek dominerar ut allt annat. Dina vänner får finna sig i att du hela tiden tänker på ditt kärleksliv och i någon mån ditt sexliv, du orkar inte lyssna på andras bekymmer och du vill inte heller planera för framtida aktiviteter. Du har helt enkelt huvudet fullt av rosa moln.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Ditt kärleksliv präglas plötsligt av oväntade bekymmer och dessa förvärras om du har höga förväntningar. Det lönar sig att satsa på andra saker, exempelvis nöjen och trevliga kvällar tillsammans med goda vänner. Lite finkultur inspirerar och bjuder på oväntat många skratt.