in

Veckans horoskop (v 50)

bild 7
Veckans horoskop (v 50)

Är det kärlek eller karriär som står i fokus den här veckan? Spana in veckans horoskop här!

Mer

13 DECEMBER-19 DECEMBER

astrodragarenyaste

källa astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Om du planerar att resa den kommande veckan får du räkna med en del struligheter på vägen. Förutom trafik- och väderkaos kan du även uppleva att missförstånd i kommunikationen sätter käppar i hjulen, men när du till slut når ditt mål känner du dig mer tillfredsställd än någonsin. Stressa inte upp dig om du tvingas göra en ändring i sista stund eller om någon inte verkar lika nöjd med ett jobb du utfört som du själv är. Vad som kan verka som en stor grej nu kommer att kännas som en struntsak inom bara ett par veckor…
Oxens årshoroskop hittar du här.  

Specialläsning för Oxen vecka 50: Tänk positivt och nå dina drömmar!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Ingen dag är den andra lik den kommande veckan och du kommer att bli både överraskad och överrumplad innan den här perioden är slut. Folk du tror dig känna väl förvånar dig, men för det mesta handlar det om positiva överraskningar.   Känslor från förr kan dock komma att blossa upp rejält den här veckan och att göra något förhastat kan förstöra en vänskap för gott. Tänk dig för innan du bränner dina broar…  
Tvillingarnas årshoroskop hittar du här.  

Specialläsning för Tvillingarna vecka 50:
Test: Är du en bra vän?

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du kan försöka att ignorera någons signaler eller undvika en viss händelse den här veckan, men just nu gör du faktiskt bäst i att konfrontera det som känns motigt. Att undvika förändring för att du är rädd för vad resultatet blir är ingen bra lösning. Däremot bör du vara försiktig i ditt sätt att hantera en viss situation. Håll inte fast vid något eller någon som redan är ett avslutat kapitel, genom att släppa taget blir du starkare.. Nu gäller det att våga, för vad har du egentligen att förlora?
Kräftans årshoroskop hittar du här. 

Specialläsning för Kräftan vecka 50: Blir ditt bästa jag!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du tar inte gärna risker, men ödet vill annorlunda. Chansa inte när det kommer till stora åtaganden och gör inget förhastat. Påbörjar du ett nytt projekt bör du räkna med lite motgångar, beslut leder till stora förändringar för tillfället. Du är inne i sluspurten på arbetet och känner dig om möjligt ännu mer pressad än vanligt. Och även om tillfälle för en rolig fest ges är risken för stress och missförstånd stor.
Lejonets årshoroskop hittar du här. 

Specialläsning för Lejonet vecka 50: Energiboosta dig själv

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du kan nås av förvånande nyheter och vare sig det gör dig nedslagen eller glad så kommer din första reaktion inte att vara särskilt länge.   Saker och ting kan ändras snabbt och vad som från början kan verka trist och negativt blir plötsligt kul och inspirerande. Du kan oftast lita på ditt omdöme men bli inte förvånad om planer kastas om i sista sekund. Lita på att saker händer av en anledning och försök att acceptera den nya situationen.   Du kan även komma att behöva gräva djupt i dina reservtillgångar den kommande veckan, vare sig det handlar om pengar, din kreativitet eller ditt tålamod.  
Jungfruns årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för Jungfrun vecka 50: Håll dig frisk i vinter

Vågen 24/9-23/10

vagny

Den här veckan innebär förändringar, och det kan ha att göra med ett gammalt problem som kommer upp till ytan. Om så är fallet är det viktigt att du försöker att se på det från andras perspektiv – först då kommer du komma på en bra lösning. För övrigt vinner du på att vara dig själv den här veckan, och ha överseende med andras julstress.
Vågens årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för Vågen vecka 50: Gör ditt eget hemmaspa!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Tack vare att Pluto står i ditt tecken kan du njuta av en stor dos passion och engagemang som räcker hela vägen fram till nyår. Även om du känner att du har mycket ork att engagera dig i olika frågor kan det vara nyttigt att hålla sig i bakgrunden ibland, annars riskerar du bråk och osämja.
Skorpionens årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för Skorpionen vecka 50: Pepp i vintermörkret!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Planeterna krockar i ditt tecken vilket får dig att känna dig stressad. Viktigast just nu är att du inser att du måste vara dig själv, något som är svårt om du bara strävar efter att prestera. Det är nämligen dags att hålla ögon och öron öppna – den här veckan kommer någon eller något tillbaka i ditt liv som representerar ett oavslutat kapitel…
Skyttens årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för Skytten vecka 50: 10 knep som får dig på bra humör!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

En stabil vecka väntar för Stenbocken! Solen står i ditt tecken vilket gör att du känner dig trygg i dig själv. Nu har du koll på läget och alla kan lita på att du tar bra beslut. Mitt i all julstress mår du bäst av att hålla dig till rutiner, men det behöver inte betyda att du inte kan se fram emot ett färgsprakande födelsedagsfirande!
Stenbockens årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för Stenbocken vecka 50: Så fixar du årets bästa fest!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Nu är det dags att lägga alla fördomar på hyllan. Vanligtvis är du den som ofta går på magkänsla och intuition, men just den här veckan är det viktigt att du tänker igenom saker både en och två gånger innan du drar en slutsats. En relation på jobbet kan kännas trasslig nu, men håll ut, allt kommer bli bättre lagom till nyår.
Vattumannens årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för vattumannen vecka 50: TEST: Är du en bra kollega?

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Allt du gör den här veckan kommer ge dig konsekvenser, och för att dessa ska bli bra istället för dåliga är det viktigt att du gillar läget och är öppen för andras förslag. Tänk på att du kan lära dig mycket bara genom att lyssna på andra! Du kan även se fram emot att ett problem du tampats med länge äntligen reds ut under veckan.
Fiskarnas årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för fiskarna vecka 50: TEST: Är du en bra vän?

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Även om du känner att du är långsam den här veckan hinner du med det mesta på din att göra-lista. Stirra dig inte blind på detaljer utan försök att se helheten istället. Skulle du stöta på motgång just nu gör du bäst i att rannskaka dig själv innan du lägger skulden på någon annan. En rolig vecka med härliga planer och festliga tillställningar väntar.
Fiskarnas årshoroskop hittar du här.

Specialläsning för väduren vecka 50: Så blir du målmedveten!