in

Veckans horoskop (v 5)!

bild 21
Veckans horoskop (v 5)

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

astrodragarenyaste

Gäller perioden 31:e januari – 6:e februari
källa
astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Det mesta av januari har gått åt till att reda ut saker som hängt över dig sedan förra året, men nu har det blivit dags att slå upp ett nytt kapitel. Februari kommer med ny energi och finns det några lösar trådar i till tillvaro så ska du inte låta dem sänka dina ambitioner. Karriär och långsiktiga mål står i fokus föra många oxar den här veckan. Ditt driv gör att du uppfattas som ett hot för vissa och särkilt hos en person med mycket auktoritet… 

Här hittar du Oxens årshoroskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Den här veckan bör du noga tänka igenom dina chanser innan   du antar en utmaning. Även om du känner dig oslagbar finns risken att du förlorar. Du känner redan att ett visst förhållande hänger på en skör tråd och om du inte är helt säker på att du klarar dig utan den här personen bör du ligga lågt. Ställs du inför ett ultimatum gör du bäst i att ducka. Konfrontationer kan dock vara till din fördel om det handlar om att ta tag i ett problem som hängt över dig länge…

Här hittar du Tvillingarnas årshoroskop!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Vad som än väntar dig den här veckan så ska du hålla dina ögon öppna under fredagen. Då träder Venus in i relationernas hus och är nu som absolut starkast.   Venus har en förmåga att laga brustna hjärtan och föra samman människor som hör ihop.   Befinner du dig i ett destruktivt förhållande hjälper Venus dig att lämna det med huvudet högt. Folk runt omkring dig kan kännas krävande och kontrollerande och även om du vill sätta hårt mot hårt gör du bäst i att gå din väg med värdigheten i behåll.  

Här hittar du Kräftans årshoroskop!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Just nu finns det inga tvivel om vem som är din vän och vem som inte är det. Relationer står i fokus den här veckan och ett lättsam affär kan fördjupas och övergå till ett djupt och passionerat förhållande. Däremot får vissa förhållanden sig en törn den här veckan och du inser att du inte bara är olik någon utan att ni befinner er på helt olika stadier i livet. Mars plockar fram det bästa och det värsta hos personer i din närhet. Se till att du är säker på var du står och vem du har på din sida.

Här hittar du Lejonets årshoroskop!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Vanligtvis tar du gärna ett steg tillbaka och låter andra ta första steget, men du har förmodligen observerat att gott uppförande inte alltid gör dig till vinnare. Nu har det blivit dags att ta tag i en situation som känner är på väg i väl riktning.   Det har även blivit dags att presentera dina idéer och visa hur fast besluten du är att lyckas även om folk runt omkring dig kanske inte uppfattar din viljekraft. Samla dina tankar, gå igenom din strategi och hitta ditt mod. Även om du inte lyckas uppnå allt du drömmer om känner du dig starkare än på länge.

Här hittar du Lejonets årshoroskop!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Vinter har känts lång och nu längtar du verkligen till våren. Inte långt kvar nu! Även om det känns tungt är det viktigt att du fokuserar på annat, sånt som får dig att må bra. Var inte rädd för att ta beslut och ångra inte sånt du gjort utan försök se framåt istället.

Här hittar du Vågens årshoroskop!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Samtidigt som många andra känner sig trötta och irriterade just nu kan du ta distans till det hela. Undvik tjafs och bråk eftersom folk i din närhet är ovanligt lättstötta den här veckan. Ta istället avstånd och håll dig lugn.

Här hittar du Skorpionens årshoroskop!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du har fullt upp både privat och på jobbet, och ”att göra-listan” växer sig allt längre… Med så mycket på agendan springer tiden lätt iväg, så se till att du planerar den väl, annars kommer du inte hinna med. Akta dig för tjafs och bråk, många i din närhet känner sig stressade den här veckan och kan lätt göra en höna av en fjäder.

Här hittar du Skyttens årshoroskop!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Planeten Venus har äntligen kommit in i ditt tecken vilket betyder en rejäl lyckoboost! Du har goda chanser att få en riktigt romantisk vecka, och du lyckas med det mesta du tar dig an. Ska du löneförhandla den här veckan? Var tuff och stå på dig så är löneförhöjningen inte långt borta!

Här hittar du Stenbockens årshoroskop!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Den här veckan känner du dig skärpt och laddad till tusen med mod. Se till att bruka det rätt – och använd inte din nyfunna energi till att starta bråk. Lägg den istället på ett sidoprojekt du velat komma igång med länge, nu har du passionen som krävs för att göra det riktigt bra!

Här hittar du Vattumannens årshoroskop!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Planeten Uranus orsakar ett mindre personligt kaos, både för dig och de i din närhet. Det är mest troligt att det handlar om att ni har väldigt mycket att tänka på, och stressen kan få både dig och dina vänner att vara ovanligt vresiga. Tänk på att ta varje chans att slappna av och vila, boka inte upp dig på onödiga event som leder till mer stress.

Här hittar du Fiskarnas årshoroskop!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Din kämparglöd återvänder med full styrka och känslan av misslyckande ersätts av vetskapen om att du kan klara allt, vare sig det gäller privat eller på jobbet. Se bara till att det inte blir för mycket av det goda. Det handlar om att att vinna eller förlora den här veckan så sikta högt, men undvik att trampa någon på tårna. Samla kraft och agera modigt, men försiktigt.

Här hittar du Vädurens årshoroskop!