in

Veckans horoskop (v 49)

bild 4
Veckans horoskop (v 49)

Vad kommer hända den här veckan? Få en hint i veckans horoskop som du hittar här!

Mer

Gäller perioden 5 december – 12 december

astrodragarenyaste

källa Astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

I den perfekta av världar skulle du packa din väska och resa till ett fjärran land eller åtminstone planera för en resa inom snar framtid, kanske flyr du undan din nuvarande situation? Pluto befinner sig i ditt tecken och detta gör att saker du trodde var avklarade dyker upp igen. Du kan inte ändra ditt förflutna, men du kan ändra ditt sett att se på det. Detta gör det lättare att se framåt!
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för oxen vecka 49: 15 knep som får dig på bra humör!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du kan inte vinna alla dina strider och när människor runt omkring dig medvetet gör det svårt för dig ökar pressen och frustrationen. Du gör bäst i att inte bry dig och gå vidare. Detta är en period då mycket händer och det är inte omöjligt att ekonomin står i fokus vare sig det handlar om en rejäl vinst eller att du måste strama åt din budget rejält.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för tvillingarna vecka 49: Så trimmar du plånboken 

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Pluto gör att fokus hamnar på ett visst förhållande. Det kan handla om att du är beredd att ge någon en kärleksförlaring eller faktiskt avsluta något en gång för alla. Det är bra att ta kontroll över situationer, men just nu gör du klokast i att avvakta och höra var andra har att säga. Det som är bra blir ännu bättre och det som är dåligt har du inga problem att stå du ut med. Du kan nå oanade höjder just nu.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för kräftan vecka 49: Tänk positivt nå dina drömmar

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Efter flera månaders jobb med ett visst projekt eller problem känner du äntligen att du börjar närma dig mållinjen. Även om du astroligiskt sett har mycket att vinna den här veckan bör du tänka igenom alla konsekvenser en viss handling ger. Undvik nya projekt som känns osäkra.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för lejonet vecka 49: 15 tips för en lyckad dejt!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Allt kan hända den här veckan! Du finner inspiration i nya vänner och får minnen för livet på veckans event. Njut av att du gång på gång lyckas vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Ha alltid ett ess i rockärmen så tar du dig över eventuella hinder med en klackspark.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för jungfrun vecka 49: Så vet du att en kille är intresserad…

Vågen 24/9-23/10

vagny

Vissa människor i din närhet är inne i en ”egofas” där de lätt glömmer bort andras behov, och visst är det jobbigt när folk inte agerar som du önskar? Även om du blir irriterad är det kärlek och omtanke från dig det enda som kommer få ut dina nära och kära ur egobubblan. Kom ihåg att behandla andra som du vill bli behandlad själv.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vågen vecka 49: TEST: Är din vän en energitjuv?

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du kan känna dig lite extra känslig den här veckan, men det kan faktiskt vara något positivt. Eftersom att du analyserar lite extra lyckas du undvika ett misstag eller en fiende. Har du mycket att ordna i veckan? Se till att få det mesta gjort innan onsdag, eftersom du behöver vila upp dig mot slutet av veckan.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Speicalläsning för skorpinjonen vecka 49: Gör ditt eget hemmaspa!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Din simultanskapacitet är självklart bra då du hinner med så mycket mer, men tänk på att många bollar i luften även kan innebära att en hel del saker inte slutförs ordentligt. För att allt inte ska sluta i ett enda trassel är det viktigt att du fokuserar på det du håller på med.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skytten vecka 49: TEST: Vilket Hollywoodjobb passar dig?

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Känner du att allt är kaos runt omkring dig? Det är Plutos fel. Ex-planeten är inne i ditt tecken vilket innebär att stora förändringar är på gång. Även om det kommer bli till det bättre kan det vara lite turbulent just nu, och allra smartast är att släppa kontrollen för en gångs skull och bara vänta tills allt faller på plats.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för stenbocken vecka 49: Pepp i vintermörkret!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Även om teamwork inte är det du är mest sugen på just nu måste du fokusera på samarbete den här veckan. Bra relationer både på jobb- och hemmaplan hjälper dig över alla sorts hinder. Du vinner mer på att välja det som är bäst för flest människor i din närhet, inte bara dig själv.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vattumannen vecka 49: TEST: Är du en bra kollega?

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Små förändringar dyker upp i vardagen, men det bästa är att ignorera dem och forsätta som vanligt. Fiskar som har resor planerade över jul och nyår bör dubbelkolla alla detaljer kring resan. Det finns en chans att resan blir annat än vad du förväntat dig… Du vinner på att vara frågvis den här månaden – ställer du inga frågor får du inga svar.
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för fiskarna vecka 49: Så fixar du årets bästa fest!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Under den här tiden på året brukar du vanligtvis ha kommit i sann julstämning, men för tillfället är det tankar om om din karriär och din framtid som tar över. Särskilt om du är född i mars så är detta en tid för förändringar. Antingen har du sätt till driva igenom dessa själv eller så har omständigheterna gjort att saker och ting nu rör på sig.   Du är ett starkt och självständigt tecken men detta är inte en bra tid för konfrontationer, du slösar bara din energi. Följ strömmen och den kommer att leda dig rätt!
Ditt årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för väduren vecka 49: Tro på dig själv och gör karriär