in

Veckans horoskop (v 47)!

bild 20
Veckans horoskop (v 47)!

Har du en romantisk vecka framför dig eller lägger du all energi på vänner och familj? Läs ditt horoskop direkt!

Mer

astrodragarenyaste

22 NOVEMBER-28 NOVEMBER
källa
Astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Du kan känna dig frustrerad när folk i din närhet inte väljer att gå den väg som enligt dig är den absolut snabbaste. Men att agera utan att tänka efter är aldrig klokt och speciellt inte nu. Spontana tillställningar blir en utmaning och den kommande veckan är en period när det ovanliga och oförutsedda inträffar. Du tvingas ändra dig när det kommer till en långsiktig fråga vilket kan komma att kräve en filosofisk inställning.

Specialläsning för oxen vecka 47: Så förhandlar du upp din lön!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det handlar mycket om relationer för dig den kommande veckan och människor runt omkring dig vill gärna dela sina tankar och känslor med dig. Du har kanske inte fullt så mycket kontroll över ditt öde som du skulle önska för tillfället, men var skulle du vara utan de som stöttar dig och som hindrar dig från att fatta fel beslut? Kommande vecka lämpar sig bra för att teckna olika typer avtal och detta kommer att kräva deltagande från flera personer. Flera åsikter kan komma att vädras och även om detta innebär att du inte kan fortsätta som förut så kommer en förändring att löna sig för alla inblandade så småningom.

Specialläsning för tvillingarna vecka 47: Så vet du att en kille är intresserad… 

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Bli inte förvånad om någon i din närhet inte är sig själv den här veckan eller om du tvingas ta till dig ny information. Förändringarna som sker den här veckan gynnar dig. Visst, det kan kännas besvärligt för stunden och du kan behöva tänka om när det kommer till en viss relation, men i längden gör du rätt. Detta är även en bra tid för förändringar på din arbetsplats och särskilt när det kommer till internationella kontakter vare sig om det handlar om nya ideer, ny teknik eller nya personer. Men trots goda utsikter bör du vara ditt vanliga försiktiga jag när det kommer till förhandlingar…

Specialläsning för kräftan vecka 47:
TEST: Är du redo för att träffa någon?

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Detta är en bra tid för ett miljöombyte. Förhoppningsvis har du nu möjlighet att vara lite ledig och hälsa på nära och kära som du inte haft möjlighet att träffa på länge. Du kan även känna dig inspirerad att ändra ditt sätt att tänka. Du har en förmåga att fastna i dina åsikter och dina rutiner och det krävs oftast en blixt från klar himmel för att få dig att se på en situation med nya ögon. Detta är just vad som händer under den kommande veckan. Du känner dig kreativ för tillfället och har alla möjligheter till härliga stunder! 

Specialläsning för lejonet vecka 47:
TEST: Har du girlpower? 

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Någon eller några i din närhet håller på att omvärdera sin situation och du kan nu tvingas att anpassa dig efter någon annans önskemål. En viss person tycks inte vilja bli påmind om sitt ansvar eller hur vissa beslut påverkar även dig. Slösa inte energi på att analyasera det uppenbara och lägg istället krutet förändringar som gynnar dig. Kom ihåg – ibland måste man vara tuff för att vinna!

Specialläsning för jungfrun vecka 47: TEST: Är din kompis en energitjuv?

Vågen 24/9-23/10

vagny

Trots att du har ett rykte om dig att vara obeslutsam betyder inte att detta att du är irrationell och den här veckan bör du ifrågasätta dina handlingar. Du omges av förändringar vilket leder till konflikter och ovisshet. Om du har möjlighet att ta en paus inför ett stort beslut så gör det. När kaoset runt dig väl lagt sig kommer dina alternativ att blir mer tydliga och beslutet du fattar kommer att kännas helt rätt!

Specialläsning för vågen vecka 47: Tänk positivt – nå dina drömmar!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Skorpionen gillar inte att ta risker, men när passionen väl slår till finns det inget som hindrar. Var positiv till ideer och förslag som kommer till dig nu och var öppen för alternativ. Visa även förståelse för personer i din närhet. Saker och ting ändras i sista sekund och du kan behöva lämna återbud till en tillställning i veckan. Något som faktiskt visar sig vara välkommet.

Specialläsning för skorpionen vecka 47: Tänk positivt – nå dina drömmar!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du får en ordentlig självförtroendekick i början av den här veckan och känner motivation att hugga tag i projekt som blivit liggande. Första steget kan vara att göra dig av med något som du faktiskt inte är ansvarig för. Du har många lösa trådar runt dig för tillfället och detta hindrar dig från att få det du verkligen vill ha. Tips, visa utåt att du är cool vare sig du får fantastiska nyheter eller känner dig pressad.

Specialläsning för skytten vecka 47: Så håller du dig frisk i vinter!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Ibland kan man helt enkelt inte förstå varför vissa saker inträffar. Kanske har det med orimliga förväntningar att göra? Saker har en förmåga att snurra till sig i veckan, men bara tillfälligt. Ta ett steg tillbaka och undvik personer eller situationer som gör att du ligger vaken om nätterna. När du slutar oroa dig ser du saker på ett helt nytt sätt och lösningen kan komma från oväntat håll. Vänta dig en uppenbarelse i mitten av december.

Specialläsning för skytten vecka 47: Tro på dig själv – och gör karriär!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

När hade du en riktigt bra ide sist? Vattumän är kända för att tänka nytt och den här veckan är inspirationen på topp. Din inkomst kan komma att öka på ett oväntat sätt och du kan även få möjlighet att visa upp en dold talang. Om du är osäker på en vän är det läge att ta upp saken nu. Berätta var du står, ibland behöver man sätta lite press på en person för att inse vad han eller hon verkligen går för.

Specialläsning för vattumannen vecka 47:

15 knep som får dig på bra humör!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du vet hur det är när ingenting händer på flera veckor och hur allting plötsligt händer på en gång? Detta är vad du har att vänta nu. Det kan vara så att en person nära dig kommit till insikt med att året snart är slut och att det är dags att fatta ett beslut. Vilket scenario som än väntar så är detta en bra tid att se framåt. Släpp rutiner och vanor till förmån för nya strategier och du kommer att ta jättelika kliv framåt!

Specialläsning för fiskarna vecka 47:
Pepp i vintermörkret!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Äntligen har du luft under vingarna igen och du upplever att saker och ting går din väg. Du befinner dig i början av en period när resor och långsiktigt planerande står i fokus. Förändringar väntar. Tros detta så flyter inte kommande vecka helt felfritt och du kan känna dig frustrerad emellanåt. Försök att hålla humöret uppe och ta till humor för att inte visa din frustration.

Specialläsning för väduren vecka 47:
Energiboosta dig själv!