in

Veckans horoskop (v 46)!

bild 9
Veckans horoskop (v 46)

Hur mycket tur kommer du ha i kärlek och pengar den kommande veckan? Veckans horoskop kan du läsa här!

Mer

astrodragarenyaste

15 NOVEMBER-21 NOVEMBER

källa astrolutely.com illustration Therese Lundell
Du har väl inte missat VeckoRevyns årshoroskop?

Oxen 21/4-21/5

Med fullmånen i tecken är det hög tid att se över var du lägger din energi. En fritidsaktivitet för mycket snarare stjälper än hjälper dig eftersom frihet är ett välbehövligt inslag i din vardag just nu. Det kan också vara en vän som stjäl alldeles för mycket uppmärksamhet. Just nu tjänar du på att prioritera de vänner som får dig att må bra.

Specialläsning för oxen vecka 46: 15 knep som får dig på bra humör

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du ser antagligen fram emot något roligt just nu, som en högtid eller en fest, vilket gör dig glad och pirrig. Människor i din närhet är överlag mer mottagliga för din charm och positiva attidyd, vilket gör att du även får dem på bra humör. Ta vara på din positiva inställning just nu, den kommer ta dig långt!

Specialläsning tvillingarna vecka 46: TEST: Vilken partytyp är du?

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

När du ser tillbaka på året känner du för första gången på länge att du verkligen åstadkommit något. Förändringar och framsteg sker, om än väldigt långsamt. Ha tålamod! Något du måste lära dig är att inte ta för hårt på misslyckanden – vare sig det gäller dig själv eller någon annan. Först när du lär dig förlåta kommer de riktigt bra sakerna ske.

Specialläsning för kräftan vecka 46: Så blir du ditt bästa jag!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det är dags att reda ut problem som kommer i din väg. Låter du dem vara kommer de bara komma tillbaka i en hop senare. Just nu kan du njuta av att det mesta går din väg. Ekonomin känns stabil och du behöver inte vara rädd för att ta dig an finansiella projekt. En dejt eller en nytändning i ditt nuvarande förhållande får dig på gott humör resten av veckan.

Specialläsning för lejonet vecka 46: TEST: Vilken killtyp passar dig bäst?

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Tack vare Jupiter och Venus i ditt tecken kan du se fram emot en bra vecka. Genom att ta initiativ och visa självförtroende engagerar du andra till att jobba bättre och tillsammans nå framgång. Du bör dock inte förlita dig helt på andra människor, eftersom missförstånd lätt uppstår den här veckan.

Specialläsning för junfrun vecka 46: TEST: Är du en bra vän?

Vågen 24/9-23/10

vagny

Under de senaste veckorna har Venus sakta men säkert gått ur ditt tecken vilket kan ha orsakat en kyla eller tristess i dina relationer. Som tur är börjar det komma till ett slut nu! Du känner dig mer manad att jobba på dina förhållanden, och du kommer med all sannolikhet lyckas. Allt eftersom dina relationer blir bättre når du också framgång på jobbet eller i skolan.

Specialläsning för vågen vecka 46: Få ett bättre förhållande – på bara en vecka!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Lova inte för mycket den här veckan. Med Neptunus i ditt tecken har du lättare att glömma bort saker och ting, vilket gör att du kan göra folk besvikna i onödan. På söndag får du chansen att avsluta ett mindre kapitel i ditt liv, som leder till en skön lättnadskänsla och energiboost. Precis vad du behöver just nu!

Specialläsning för skorpinjonen vecka 46: Så löser du killkompisproblemen!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du fyller snart år, och i år kan du vänta dig en och en annan födelsedagspresent i förskott. Det behöver nödvändigtvis inte vara en materiell sak, det kan röra sig om extra mycket tur eller en radikalt förbättrad relation med en vän. Är det något som tycker ner dig? Ta tjuren i hornen och ta reda på vad eller vem det är och gå till botten med det hela. Att leka martyr är aldrig bra i längden.

Specialläsning för skytten vecka 46: Våga vara singel!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du står mitt i en rad förändringar och passande nog förser stjärnorna dig med hopp och lugn. Väntar du på svar från jobbansökningar eller liknande? Ta tag i saken och se till att visa framfötterna, även om det känns en smula obekvämt, annars finns det risk att ditt ärende blir bortglömt.

Specialläsning för stenbocken vecka 46: Så får du extrajobbet!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Ett nytt kapitel är på väg att ta form i ditt liv, så veckan kommer handla om att avsluta det pågående. Det här rör din personliga utveckling och handlar troligen om ett nytt jobb eller en flytt.  Du har ingen anledning att känna dig stressad eftersom de här förändringar bara kommer leda till det bättre. Du kan lita på en ljus framtid.

Specialläsning för vattumannen vecka 46: Skäm bort dig själv med ditt eget hemmaspa!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Utnyttja den energi du har för att få saker och ting gjorda. Gör en lista på det du behöver ta tag i och se till att du prickar av den innan jul, eftersom du kommer ha fullt upp med annat i början av året. Lyckan är med dig den här veckan så var inte rädd för att ta upp stora frågor med dina nära och kära.

Specialläsning för fiskarna vecka 46: Energiboosta dig själv!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du ett nytt fokus som kommer göra det lättare för dig att fortsätta arbeta för att nå nya mål. Förhoppningsvis kommer en riktigt god nyhet göra den här veckan till något utöver det vanliga, men är du en av de vädurar som på söndag ser tillbaka på en händelselös vecka behöver du inte vara ledsen för det. Du har mycket roligt att se bram emot framöver.

Specialläsning för väduren vecka 46:

Bli målmedveten idag!

Vill du läsa mer horoskop? Spana in VeckoRevyns årshoroskop här!