in

Veckans horoskop (v 4)!

bild 11
Veckans horoskop (v 4)!

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 24:e – 30:e januari

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Nöjen, humor, glatt sällskap och en obekymrad fritid är ett måste för dig just nu. Helst skjuter du upp allt vad allvar heter, att varva glittrande nöjen med lata stunder känns som det enda rätta. Du orkar inte med tjat, plikter och vardagstrassel. Eventuellt passar en resa perfekt just nu.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du är energisk, framåt, kreativ och kanske en aning nyckfull. Det blir inte helt lätt för din omgivning att hänga med i svängarna medan du kastar dig över nya projekt, både på jobbet och privat. Idéer har du gott om och för det mesta tror du på dig själv utan förbehåll. Högt tempo.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du är impulsiv och i behov av omväxling. Inte på kärleksfronten, där är du ganska nöjd och dessutom rätt oengagerad för tillfället. Istället satsar du hårt på nöjen av alla slag och på nya upplevelser. Du vill bredda dina kunskaper, möta nya människor, testa vad du kan och se nya platser.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Risken finns att du tar på dig massor av nya projekt utan att riktigt orka med något alls. Du är väldigt sugen på nya utmaningar men du tål inte stress, och den kombinationen är inte så strålande. Se till att det finns gott om ledig tid i din kalender, även om det betyder att du missar en del.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två nöjesrika och roliga veckor väntar. Det handlar om ditt sociala liv, om vänner och bekanta, gamla och nya kontakter, flärd och glamour. Vardagslivet blir mest något som passerar förbi medan du lägger ner all din energi på roligare saker. Kärleken hinner du inte riktigt med.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Har du gått och funderat över någon form av studier är det nog dags att slå till nu. Tiden är mogen och du är inne i en fas där du lätt lär dig nya saker. Dessutom har du tur i kärlek och särskilt för dig som är singel ser det ut att kunna hända en hel del under dessa vinterveckor.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Vintern känns lång och mörk. En resa kan vara svaret, men om du inte kan eller vill ge dig av så duger det fint att satsa på lugn och ro hemma istället. Ställ in allt som är onödigt och unna dig mysiga kvällar i dina mjukaste kläder. Ta sovmorgon när du kan, lata dig och samla nya krafter.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Kärlek och romantik står i centrum under dessa två ljuvligt passionerade veckor. Det går visserligen bra för dig på andra områden också men det är oväsentligt, själv bryr du dig i princip bara om ditt kärleksliv. Som förstås är brännhett, spännande och inspirerande på alla vis.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Roligt ska det vara, annars struntar du i det. Nu lockar nöjen och äventyr, nya upplevelser och underhållande möten. Du är riktigt sällskaplig, trivs inte alls ensam och drar dig inte ett ögonblick för att ta kontakt med människor som väcker ditt intresse. Du lyssnar gärna på andras historier.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Två riktigt fina veckor väntar. Du har vind i seglen och lyckas med nästan allt som du över huvud taget satsar på. Romantik saknas inte, i yrkeslivet går det bra och du är oerhört pigg och energisk. Allra bäst lyckas du med sådant som du själv arrangerar och bestämmer över.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Förmodligen blir det gott om kärleksbekymmer men du kan trösta dig med att du i alla fall har förstående och hjälpsamma vänner. Att det blir gott om nöjen som piggar upp skadar inte heller. Det här kan dessutom vara rätt tid för en stor investering som du har funderat på länge.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu är det dag för en seriös satsning på karriär eller studier. Det lönar sig på sikt och gör dig tillfredsställd och på gott humör medan du sliter. Kärlek och sex blir det också gott om nu. Men något måste du prioritera bort och den här gången blir det antagligen släkt och vänner.