in

Veckans horoskop (v 3)

bild 3
Veckans horoskop (v 3)

Hur blir det med kärlekslivet veckan framöver? Spana in veckans horoskop här!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från Veckorevyn.com

astrodragarenyaste

17 JANUARI-23 JANUARI

källa astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Du har känt dig en smula frustrerad under hela september, men ny information får dig att se annorlunda på det som orsakat dig förvirring och känslostormar. Gör dig av med det som tynger dig, vare sig det är energitjuvar till vänner eller sanningar som måste få komma fram.
Oxens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för oxen v. 3: TEST: Är din kompis en energitjuv?

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Nu är det dags att börja se saker och ting från andra perspektiv, då det kommer hjälpa dig under veckans alla möten – både på jobbet och privat. Håll dig väl med personer i din närhet för att inte bränna några broar, du kommer behöva deras hjälp i framtiden.
Tvillingarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för tvillingarna v. 3: Så får du din kille dit du vill!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

När fullmånen kommer in i ditt tecken känner du ett starkare driv att avsluta eller färdigställa allt som stör dig. Är du fortfarande kvar i en situation som du känner är opassande och som du vet inte kommer leda någonstans gör du rätt i att de även den ett avslut. På lördag kan du räkna med extra tur!
Kräftans årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för kräftan v. 3:

TEST: Är du redo för ett förhållande?

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

På sistone har du undvikit risker och utmaningar för att vara säker på att det du levererar är bra. Trygghet i all ära, men ibland kan det vara bra att kasta sig ut i det orsäkra för att kunna utvecklas och utforska nya möjligheter. Våga och vinn!

Lejonets årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för lejonet v. 3: Blir ditt bästa jag!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Är du singel? Då kan du se fram emot en hel del spännande dejting som kan leda till ett seriöst förhållande. Jungfrur i förhållande kommer uppleva ett mer kreativt samspel med andra människor, och ett fåtal kan få nyheter om att en ny familjemedlem är på väg… En sak är i alla fall säker – det är den här veckan år 2011 börjar på riktigt!
Jungfruns årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för jungfrun v. 3: TEST: Vilken förhållandetyp är du?

Vågen 24/9-23/10

vagny

Från och med den 22 januari kommer turen vara på din sida! Allt du kämpat för de senaste månaderna kommer att ge dig ett positivt resultat senast i juni. Nya relationer kan öppna dörrar inom karriären, och är du inte redan i ett förhållande kommer du bli redo att påbörja ett.

Vågens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vågen v. 3: TEST: Har du hittat drömkillen?

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Den här veckan kommer du kunna ta några konsekventa beslut som du slipper älta i framtiden. Även om besluten inte riktigt tar dig dit du tänkt dig kommer du kunna känna en bekväm lättnad. I samband med fullmånen på onsdag börjar en ny cykel i ditt liv och det är i hemmet som du kommer känna den första förändringen.
Skorpionens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skorpionen v. 3: Spana in Veckorevyns 76 bästa test!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

En irritation som legat under ytan ett tag kan under veckan bubbla upp till en argumentation. Även om det hettar till kan det här vara precis vad du behöver för att kunna rensa luften. På lördag går Jupiter in i det likasinnade stjärntecknet Väduren, vilket ger Skytten en härlig egoboost!
Skyttens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skytten v. 3: TEST: Hur blir ditt 2011?

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du har äntligen kommit på en lösning på ett problem du har klurat på en längre tid. Nu kan du äntligen lägga det bakom dig! För övrigt känner du att du är i en omhändertagande period i ditt liv. Du lägger stor vikt i att vårda antingen din bostad eller familjemedlemmar.
Stenbockens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för stenbocken v. 3: 15 tips som får dig på bra humör!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Under vintern har du känt dig rätt så bunden till rutiner, men det blir det ändring på nu. Förändringar gör att du får svårt att följa ditt vanliga mönster – och även om det känns lite surrealistiskt kommer det leda till något bra. Under ett år från och med din födelsedag kommer du få se så mycket mer av din värld.
Vattumannens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vattumannen v. 3: TEST: Hur modemodig är du?

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Tack vare att planeten Jupiter stiger in i ditt tecken kommer du få många chanser att öka din inkomst de närmaste sex månaderna. Men, det mest värdefulla planeten har att ge är en stärkt självkänsla. När du väl känner dig trygg i dig själv får du mod att förhandla till din fördel – och när du tycker om dig själv kommer kärlek att dras till dig.
Fiskarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för fiskarna v. 3: TEST: Vilken kändishunk passar du ihop med?

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du har ett riktigt bra halvår framför dig! Jupiter kommer in i ditt tecken och hjälper dig att nå dina drömmar. Det här betyder inte att alla dina problem kommer försvinna av sig själva, men du kommer kunna se på det hela med en mycket bättre inställning. På tisdag kan du behöva konfrontera en person som orsakat dig bekymmer.
Vädurens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för väduren v. 3: TEST: Har du girl power?