in

Veckans horoskop (v 2)

bild 10
Veckans horoskop (v 2)

Har du tur i kärlek den här veckan? Spana in veckans horoskop här…

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn.com

astrodragarenyaste

10 JANUARI-16 JANUARI

källa astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Bli inte förvånad om plötsligt får en stark känsla av att du måste bort från allt.   Du tror att du genom att förändra din omgivning kommer andra kunna förändra andra delar av ditt liv. Och det är faktiskt ingen dålig tanke. Men kom ihåg att du inte növändigtvis måste flytta på dig fysiskt, försök istället att se saker och ting på ett nytt sätt. Du kan även nås av besked angående en viss situation den här veckan och resa kan bli nödvändig. Inledningen på det här året innebär en nystart och ofta är det positivt, men undvik att kasta dig in i något utan att tänka igenom saker och ting innan.

Oxens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för oxen vecka 2: Test: Hur blir ditt 2011?

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det är dags att ändra ett mönster rörande din ekonomi, och du kan behöva ta i med hårdhandskarna. Ta mod till dig och våga prata med de som påverkar din ekonomi, så att ni båda är på det klara med vad som gäller för ert samarbete.
Tvillingarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för tvillingarna v. 2: TEST: Har du girl power?

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Även om du känner att du vill luta dig tillbaka på gamla, stadiga rutiner verkar det inte bli så den här veckan. Det ligger några överraskningar på lager. Även om några känns jobbiga nu kan de utveckla din situation till det bättre i framtiden.
Kräftans årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för kräftan v. 2: TEST: Har du träffat drömkillen?

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Den här veckan slås du antingen av en jobbig insikt eller så får du några riktigt bra nyheter. Vad det blir beror på hur bra koll du haft på ekonomin och hur bra du är på att läsa av signaler från en person i din närhet.
Lejonets årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för lejonet v. 2: 15 knep som får dig på bra humör!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Ett missat samtal eller meddelande innan jul resulterar nu i ett smärre missförstånd. Det kanske känns lite jobbigt just nu, men allt tyder på att något bra kommer komma ut av det här sålänge du håller dig lugn och undviker onödigt drama.
Jungfruns årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för jungfrun v. 2: TEST: Hur svartsjuk är du?

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du har en händelserik vecka framför dig! Du har mycket på gång just nu, och många av dina vänner vänder sig till dig för hjälp när det krisar. Ställ upp för dem nu så kommer de finnas där för dig när du behöver dem.

Vågens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vågen v. 2: TEST: Är du redo att träffa någon ny?

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Det kan kännas som att du har många lösa trådar omkring dig, men det gäller att vara tolerant med de människor som du väntar svar från. Än så länge är det lite för tidigt att ta några stora beslut, så se till att kartlägga alla fördelar och nackdelar innan du bestämmer dig för att ta dig an ett större projekt.

Skorpionens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skorpionen v. 2: TEST: Hur blir ditt 2011?

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Just nu vinner du på att vara snäll och peppande mot folk i din närhet, speciellt de du planerar att få ut något viktigt av. Just nu kan du njuta av tur och flyt i vardagen, och vissa skyttar har även lyckan att påbörja en ny, mysig romans den här månaden.

Skyttens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skytten v. 2: 5 mysiga dejtingtips!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Merkurius går in i ditt tecken och hjälper dig att följa ditt nyårslöfte. Det kan också handla om en extra skjuts med mod för att våga ta upp lönefrågor med chefen. Merkurius kommer hur som helst hjälpa dig att pricka av de mest utmanande punkterna på din ”att göra-lista”.

Stenbockens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för stenbocken v. 2: TEST: Hur modemodig är du?

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

De kommande sex veckorna har du planeten Mars i ditt tecken vilket betyder full aktivitet! Mars förser dig med begär, lust och energi vilket gör att du har stor chans att lyckas med det du tar dig för. Men, låt inte din starka passion leda dig i konflikter.
Vattumannens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vattumannen v. 2: Så kommer du igång med träningen!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Det har bara gått några dagar in på det nya året och du behöver redan tänka om en hel del när det gäller dina planer för den närmsta månaden. Var inte rädd för förändringar, för det är tack vare dem som du kommer växa som person.

Fiskarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för fiskarna v. 2: TEST: Är du en bra vän?

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det ser ut att kunna bli en del överraskningar den här veckan, men det inget som du inte kan hantera om du tänker praktiskt. Om sex månader träder Jupiter in i ditt tecken och ett år med stora förändringar drar igång.   Börja spara pengar redan nu och se till att driva igenom dina planer och projekt. Du ser saker i ett nytt ljus för tillfället och det kan finnas saker som behöver rättas till.  

Vädurens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för väduren v. 2: Bli ditt bästa jag 2011