in

Veckans horoskop (v 16)

bild 7
Veckans horoskop (v 16!)

Hur ser påskveckan ut för ditt stjärntecken? Spana in horoskopet här!

Mer

Gäller för perioden 18:e april – 24:e april

källa Astrolutely illustration Therese Lundell

Psst! Du har väl inte missat att du kan få ditt horoskop varje dag – direkt i mobilen? Läs allt om VeckoRevyns astro-tjänst här!

Oxen 21/4-21/5

Det finns en risk att du dragit på dig förseningar inför den kommande veckan och du jobbar hårt för att komma i kapp. Lagom till påsk träder dock solen in i ditt tecken och du återfår ditt lugn. Du är fortfarande lite mer känslig än vanligt och det finns en stor risk att du överdriver eller tar ett uttalande alldeles för personligt. Försök att påminna dig själv om att speciella tillfällen ofta förbättras genom en oförutsedd utveckling.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det kan finnas en risk att du har missat något. En obetalad räkning, ett möte eller annan viktig information. Än finns det tid att ställa allt till rätta och särskilt om du är beredd att betala lite. Du kommer även långt med smicker den kommande veckan. Påskhelgen bjuder på nöjen, positiva oväntade överraskningar och många skratt.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Planeten Uranus bjuder på många överaskningar den kommande veckan. Vare sig det handlar om att du måste tänka om och ändra ett arrangemang i sista minuten eller om någon annans handlingar omkullkastar dina planer. Nyckfulla Uranus gör dessutom att du inte kommer att kunna förutspå dina reaktioner. Nu är det dessutom dags att kasta regelboken och gå ifrån traditionen. Dina ansträngningar ger inte nödvändigtvis resultat just nu, men framöver. Ett tips är att vara tolerant mot människor som tycks göra livet onödigt svårt.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Har du någonsin inte sett fram emot en händelse för att sedan upptäcka att du faktiskt hade riktigt roligt?   Att förväntningarna skiljer sig från verkligheten den här veckan är inget ovanligt och även om veckan får en något trist start ljusnar det under påskhelgen. Venus sätter dig i kontakt med människor som lyfter ditt humör, eventuella missförstånd reds ut och en lång resa närmar sig…

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det kan vara svårt att övertala människor att se saker och ting ur ditt perspektiv, speciellt i början av veckan, så i stället för slösa din tid och tålamod gör du bäst i att agera ensam. Lita på din egen kunskap och påhittighet. Pengar kan stå i vägen för dina planer och är du inte beredd på en viss förlust gör du bäst i att kompromissa. Den här påskveckan blir inte som vanligt.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du är i harmoni med kosmos och redo att avsluta ett kapitel och öppna ett nytt. Dra ett streck över det gamla, även om det kommer fler tillfällen för en nystart under 2011 så är detta ett av det bästa. Om du planerar ett evenemang för påskhelgen ska du inte förvänta dig att ritningen följs. Vädret, oväntade förseningar eller andra gästers unika bidrag gör att mallen ändras. Just nu sprakar kärlekslivet, njut!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Släpp regelboken och lita på din och andras erfarenhet. Planeten Uranus dominerar den kommande veckan och saker blir inte riktigt som du tänkt. För det mesta handlar det om positiva överaskningar. Påminn dig själv om att spontanitet är kärnan till njutning. Under helgen påverkar Merkurius ditt tecken och du har nu riktigt bra att bryta gamla mönster och nå dina mål.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Påskharen har några ess i rockärmen och saker och ting ställs på ända. Starta veckan med att skissa fram några katastrofplaner. Du kanske inte behöver dem, men de ger dig sinnesfrid. Du gör bäst i att inte lämna något åt slumpen och undvik att reta upp någon som du vet har kort stubin. En oväntad romans kan vara   på dagordningen.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Påsken firas vanligtvis med familjen, men i år finns det oförutsägbara händelser att handskas med. Kanske har du valt göra något annat.   Bli inte förvånad om du måste tänka om när det gäller ett arrangemang. En familjemedlem kan ha ett tillkännagivande att göra och du kan hamna mellan två stridande släktingar, men det blir troligtvis kortlivat. Se även upp innan du gör förbättringar hemma, ett ögonblicks brist på fokus med ett verktyg kan lämna dig med större problem än när du började…

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Nu måste du vara cool, lugn, samlad. Antydan till ett problem i början av veckan bör ses som en röd flagga och planer som gjorts kan komma att kastas om. Potentialen för välkomna överraskningar och plötsliga genombrott är hög. Ta kontakt med människor som är viktiga för dina planer långt före ankomster och avgångar och om det har skett ett missförstånd, kommer du förmodligen hitta alternativ som fungerar lika bra. En sak är säker, de närmsta dagarna kommer inte att bli tråkiga.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Finanser står på dagordningen den kommande veckan och det kan handla om ett större kontrakt och åtaganden som ska undertecknas. Förlita dig inte på minnet eller på muntliga avtal och i synnerhet inte när det kommer till kontanter. Håll också ett extra öga på värdeföremål. Nyckfulla Uranus gör att veckan blir spännande och du kan mycket väl vinna på lotteri. 

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du jobbar för högtryck den kommande veckan. Du har en lång att göra-lista och krav ställs på dig från alla möjliga håll. Håll huvudet kallt och prioritera. Den 21:e träder Venus in i ditt tecken och påsken bjuder på positiv utveckling, kärlek och en överraskning eller två. Kanske handlar det om ett romantiskt förslag du absolut inte hade väntat dig.