in

Veckans horoskop (v 1)

bild 1
Veckans horoskop (v 1)

Gott nytt år! Hur kommer din första vecka det här året se ut? Få en hint i Veckorevyns horoskop!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn.com

astrodragarenyaste

3 JANUARI-9 JANUARI

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

 

Oxen 21/4-21/5

Var inte rädd att visa vad du går för. Just nu förlorar du på att kompromissa och du vinner på att ta för dig. Det gäller både privat och i yrkeslivet. Högt ställda ambitioner är inte heller fel. Sätter du värde på dig själv och din kompetens så gör andra det också. Två lönsamma veckor.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det händer nya saker hela tiden och du får ta till hela din flexibilitet för att inte halka efter. Det blir gott om beslut som inte är ordentligt genomtänkta men det går för det mesta bra ändå. Gott om nöjen blir det också, mestadels oplanerade. Full fart och massor av nya intryck och tankar.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärlek och erotik är temat för årets två första veckor. Du njuter och det kan också hända att du passar på att fatta ett viktigt beslut av något slag. Det gäller i synnerhet om du redan har en fast partner. Är du singel är detta istället en period med många attraktiva alternativ. Heta nätter.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Kärleksproblem dominerar den första veckan men sedan börjar saker och ting lösa sig. Kanske hittar du en kompromiss som fungerar. Annars handlar det mest om nöjen, avkoppling och vänskapsband just nu. Du lägger ner mycket tid och energi på att ha roligt, allvaret kan vänta.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Saker hakar in i varandra, trassliga relationer till exempel leder till nya konflikter och mer trassel. Blir du osams med en vän kan det sluta med att din partner eller någon annan nära anhörig också blir inblandad i det hela. Detta trots att det inte alls var så du hade tänkt dig att det skulle bli.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du är vintertrött men det hindrar dig inte från att satsa på två fullmatade veckor. Det handlar måttligt om karriär och annat materiellt, just nu vill du bara ha roligt. Du vill festa, resa, träffa människor och vidga dina vyer. Shopping lockar också och förmodligen har du en del slantar över.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Första veckan handlar en smula om affärer och väldigt mycket om kärlek. Periodens andra vecka däremot handlar nästan bara om ekonomi och andra praktiska saker. Kanske tar du ett stort steg, har du till exempel funderat på att byta bostad kan det vara dags nu. Produktiva veckor.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Det nya året får en fenomenalt glamorös inledning. Äventyret lockar och kan dyka upp i många olika former, kanske en resa eller en riktigt elegant fest som leder till nya kontakter. Du får i varje fall chansen att visa dig från din allra charmigaste sida. Tur i kärlek har du också.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Ganska gott om romantik blir det, i varje fall inledningsvis. I övrigt går det bra för din karriär eller dina studier, men din fritid blir mycket mer avslagen än du tänkt dig. Själv är du energisk och framåt, men dina vänner blir försenade, kommer med ursäkter och är svåra att få fart på.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det blir både surt och sött nu i årets inledning. Kärlekslivet krånglar och kanske har du dessutom en släkting som går dig på nerverna. Problemen är dock övergående och du har samtidigt vänner som muntrar upp dig och får dig att se livet från den ljusa sidan. Många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Kärlekslivet fungerar först riktigt bra men det kan dyka upp mörka moln från ingenstans. Dessutom krånglar andra relationer och du känner att det ställs helt orimliga krav på dig. Andras krav har också en tendens att komma i vägen för dina personliga mål och ambitioner. Besvärligt.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu väntar två härliga vinterveckor som bjuder på nöjen, romantik och intriger i en precis lagom blandning. Du stormtrivs och känner dig attraktiv på alla möjliga sätt. Visserligen kan jobbet kännas lite trögt men vad gör det när fritiden är så gnistrande full av stimulerande upplevelser?