in

Veckans horoskop

bild 7
Veckans horoskop v 24

Väntar het sommarkärlek, resor och nöjen eller lägger du allt krut på karriären? Spana in veckans horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 13:e juni – 19:e juni

Källa: Astrolutely illustration Therse Lundell

Oxen 21/4-21/5

Den här veckan markerar en vändpunkt och de närmaste dagarna får du räkna med att jobba hårt för att lösa en viss situation. Det kan handla om en långavarig relation som gått på sparlåga eller papperarbete som blivit liggande. Se även upp med vad du säger, någon i din närhet kan vara lite extra känslig för tillfället. När dramatiken lagt sig får du en härlig vecka.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Mycket handlar om kärlek den kommande veckan och du har mycket att se fram emot, men du har även saker som måste bli klara på din arbetsplats. En total månförmörkelse kan ställa allt på ända och planer komma att ändras i sista sekund. Förmodligen kommer du att se samband mellan saker som händer denna veckan och saker som inträffade i slutet av december.   Märkliga möten gör dig glad men förvirrad till helgen.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du styrs av månen och är en reflekterande och känslig varelse, alltid knuten till det förflutna. Men det betyder inte att du inte är modig när tillfälle ges och detta bör du ha med dig den kommande veckan. Du kan inte kontrollera allt som händer och just nu gör du bättre i att följa med strömmen än att försöka göra motstånd. Detta betyder inte att du inte gillar det som händer. För många kräftor blir det en mycket positiv vecka med uppfyllande av eftertraktade löften.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Samarbeten och kreativa ideér står i rampljuset den här veckan. Fullmånen hjälper dig att avsluta ett projekt, men veckan blir ändå allt annan lugn. Du kan omöjligt kontrollera allt och vissa händelser är oundvikliga, detta betyder dock inte att du inte kan göra något åt dem eller att de inte skänker dig glädje. Men de kräver en viss acceptans.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Juni ser ut att bli en månad av vändpunkter och den här veckan bjuder på många oväntade händelser. Det är inte omöjligt att händelser som sker i ett annat land påverkar dig och får dig att ändra ett visst mönster just nu. Irritation som legat och grott ett tag kan nu blossa upp och detta blir inte det lättaste månaden i juni. Men du är stark och redan till helgen blir du på bättre humör igen.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Saturnus ändrar sin kurs i ditt tecken och en positiv utveckling väntar. Redan den här veckan kommer du att känna ett uppsving och du känner dig peppad att drömma och planera. Men med veckans månförmökelse inträffar också oförutsägbara händelser och vissa situationer blir helt enkelt inte som du tänkt dig. Längre fram kommer du att inse att det var bäst såhär och innan månadskiftet kan du räkna med någon form av belöning för ditt positiva sätt.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Detta är en vecka när situationer verkar förändras från dag till dag –eller åtminstone din uppfattning om dem. Ta ett steg tillbaka se till att du har en fullständig bild innan du fattar några beslut. Det finns en risk att du fattar ett oåterkalligt beslut som du kan komma att ångra om du skyndar. Positivt den här veckan är att du äntligen nås av nyheter som du har väntat på.   Helgen bjuder på glädje och stira förhoppningar om framtiden.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du går in i en fas av personlig utveckling och för många skyttar sker nu betydande förändringar. Veckan går i kärlekens och relationernas tecken. Kanske fördjupas en vänskap eller en romans? Andra människors handlingar har påverkat dig en hel del på sistone och en spricka som uppstått kan vara svår att laga just nu. Ge det tid!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Nästan halva året har gått och nu är det dags att se tillbaka och avgöra om dina ansträngningar gett önskar resultat. Du arbetar effektivt den kommande veckan och sållar hårt ut agnarna från vetet. Stor framgång väntar, först och främst i samband med din karriär där du återfår greppet om en viss situation. Ödet spelar in och bli inte förvånad om du nås av en oväntad lycklig nyhet innan juli är slut.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du ser saker och ting klarare än vad du gjort på länge och människor som sänt ut dubbla budskap under en period är nu beredda att avslöja sina avsikter. Det är dags att rensa luften och avgöra vad du vill i en viss situation. Du kan absolut känna dig besviken till en början, men du måste fokusera på det som är.   Det som först känns som ett minus kan faktiskt visa sig vara det bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Veckans månförmörkelse har en positiv effekt på ditt liv och om du är redo att ta ett stort språng   har du allt att vinna. Mycket fokus ligger på hem, familj och framtid och nya möjligheter blir startskottet för en händelserik sommar. Du kanske inte uppskattar precis allt som händer för tillfället med det finns fördelar som du ännu inte kan se.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Att våga är temat för den här veckan. En lång resa kan ligga framför dig eller så står du inför en skrämmande utmaning. Med massor av energi kastar du dig in i allt som kommer i din väg men var försiktig, stöter du på hinder ska du undvika att drivas av dina känslor och vänta med att agera tills du ser klart. Beslut du fattar nu påverkar fler än dig själv. Helgen ser ut att bli oväntat romantisk!