in

Veckans horoskop

bild 19
Veckans horoskop vecka 44

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Veckans horoskop hittar du här!

Mer

Gäller för perioden 1 november – 7 november

astrodragarenyaste

källa: Astrolutely  illustration: Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Trots att du är person som sällan ger upp kan du ha varit lockad att kasta in handduken i en viss situation nyligen, antingen jobbmässigt eller i en personlig relation. Men nu kommer vändpunkten och med den helt ny energi. Erbjudanden kommer till dig och diskussioner leder till en positiv utveckling. En gammal flamma eller någon du tidigare arbetat med gör sig påmind. Bered dig på att ge något eller någon en ny chans!

Ta mig direkt till Oxens årshoroskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Håller du bara kolla på det finstilta kommer den senaste tidens ansträngningar att löna sig. Neptunus rör sig i ditt tecken och mycket av fokus hamnar på arbetet just nu. Det här är en strålande vecka att möta personer som kan påskynda en process och hjälpa dig att nå dina drömmar. Lyssna till din intution, men   skilj på fantasi och verklighet…

Ta mig direkt till Tvillingarnas årshoroskop!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

När du har roligt och ger dig hän åt din passion så känns livet extra härligt och du har lättare att handskas med problemen. Om du inte redan har upptäckt det så kanske denna insikt är precis vad som behövs. Du strålar verkligen för tillfället, kanske av stolthet över en familjemedlem eller över din kreativitet på jobbet. Veckan bjuder dessutom på en hel del romantik…. Njut!

Ta mig direkt tilll Kräftans årshoroskop!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Att särskilja fakta från svammel är din stora uppgift den här veckan. Goda nyheter eller ett bra erbjudande dyker upp, men det är inte säkert att allt är sant… var uppmärksam! Nu är det dessutom hög tid att våga  imponera på människor och sätta en plan i verket. Finanser och fastigheter är i fokus och ger du bara ett självsäkert intryck garanteras lönsamhet. Se till att ladda dina självförtroende-batterier.

Ta mig direkt till Lejonets årshoroskop!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du gillar att ha alla kort på borden innan du fattar ett beslut, men för tillfället kan det räcka med att du har en aning för att resultatet ska slå väl ut. Och detta gäller kanske snarare i ett förhållande än rent finansiellt. Ett meddelande sätter igång en rad positiva händelser och trots att det skrivna ordet väger tungt åstadkommer du mycket mer med muntliga konversationer för tillfället. Våga!

Ta mig direkt till Jungfruns årshoskop!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Genom att testa en ny metod får du mycket gjort den här veckan. När det kommer till arbete och pengar är det en perfekt tid för nya strategier. Om du står inför en löneförhandling ska du inte fokusera på vad du har tjänat tidigare eller på vad den genomsnittliga lönen för ditt jobb är. Tänk nytt! Ny teknik eller nya medarbetare kan vara på ingång på din arbetsplats och positiv förändring väntar. Ta emot det med öppna armar, men glöm inte bort dina vanliga arbetsuppgifter… 

Ta mig direkt till Vågens årshoroskop!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Slösa inte bort din tid genom att ligga på soffan och klaga över att inget bra händer dig för tillfället… Det gör det! Med nymånen kommer en positiv period och om kärleken har stått still en tag så kan det vända nu. Om du blivit sårad vill du sjävklart inte uppleva det igen, men du vill inte heller riskera att stå stilla ute i kylan. Detta är den bästa tiden för kärlek under hela året för din del. Vad hindrar dig?  

Ta mig direkt till Skorpionens årshoroskop!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Det är inte konstigt att du upplever att du befinner dig i en dimma för tillfället. Många planeter samlas i ditt tolfte hus vilket gör det ovanligt svårt att fatta beslut. Det positiva är att ditt undermetvetna jobbar stenhårt på övertid för att förverkliga dina drömmar. Genomför dina beslut istället för att analysera dem. Du har tur för tillfället och även om inte allt du rör vid blir till guld har du en förmåga att befinna dig på rätt plats vid rätt tillfälle flera gånger den här veckan…

Ta mig direkt till Skyttens årshoroskop!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Bara för att saker och ting inte verkar logiska betyder det inte att du inte är på rätt väg. Förutsatt att du satt upp vissa skyddsnät och inte tagit några genvägar går allt som det ska. Ta en sak i taget, lyssna till råd från pålitliga vänner och kollegor och gå inte in i något utan att vara 100 % säker. Det kan dröja ända till december innan dina förhoppningar och rädslor bekräftas, men sättet du behandlar människor på nu kan göra en stor skillnad för resultatet.

Ta mig direkt till Stenbockens årshoroskop!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Din ekonomi är kanske inte den allra bästa för tillfället, men en förbättring är på väg! Mycket handlar om timing och nu kan äntligen ett erbjuande komma eller en affär gå igenom. Nymånen öppnar upp för möjligheter på jobbet och för livet i stort de kommande veckorna och även om dina ansträngningar inte leder till succé just precis nu så kommer de att ge resultat så småningom… Utnyttja gamla kontakter och sätt din stolthet och dina tvivel åt sidan!

Ta mig direkt till Vattumannens årshoroskop!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Drömmar om resor och fjärran horisonter tar upp mycket av fiskarnas tid kommande vecka. Du ser även på ditt liv ur ett större perspektiv vilket gör att du inser dina begränsningar samtidigt som du blir mer säker på var du ska lägga din styrka och kreativitet. Du kan känna att du är på väg in i en ny period av ditt liv, men var inte rädd för att bryta ett tryggt mönster, vissa saker behöver ta slut för att du ska kunna gå vidare. Detta är en lyckosam period även om du inte känner eller kan ta på det just nu!

Ta mig direkt till Fiskarnas årshoroskop!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det är på tiden att du gör något åt din ekonomi och på ett eller annat sätt gör du nu en vinst. För vissa handlar denna vinst om kunskap medan andra får ta emot en ökad inkomst, antingen genom en löneförhöjning eller genom försäljning av ett värdefullt föremål. Även på kärleksfronten ser det positivt ut och det verkar som att någon är redo att öppna sig för dig… Lyssna!

Ta mig direkt till Vädurens årshoroskop!