in

Veckans horoskop

bild 4
Horoskop vecka 42

Är du nyfiken på vad som kommer hända i veckan? Få en hint i VR’s veckohoroskop här!

Mer

HOROSKOP

– vecka 42

astrodragarenyaste

18 OKTOBER-24 OKTOBER

källa: Astrolutely illustration: Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Några personer i din närhet kan känna sig tvungna att dölja motiv eller sårbarhet, så förvänta dig en och annan vit lögn den här veckan. Du känner att det är svårt att bemöta andras generositet, men du kommer få tillfälle att återgälda tjänsten framöver. Just nu räcker det faktiskt med ett enkelt ”tack”.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du känner antagligen att du är inne i en höstsvacka där du bara står och stampar utan att riktigt komma någon vart. Men var uppmärkssam, rätt som det är händer allt på samma gång utan att du anat någonting. Som tur är har du förmågan att upprätthålla en fasad som kan köpa dig tid så att du slipper fatta förhastade beslut.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Även om du är en mästare på att kontrollera och dölja dina egna känslor måste du tänka på att du inte har samma talang att läsa och förstå andras sinnen. Veckan kan komma att kännas diffus och det finns stor risk för dig att blanda ihop tid och datum för kommande tillställningar. Dubbelkolla alltid!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Den här veckan handlar det om din inställning till saker och ting. Förväntar du dig det västa är det just det som väntar, samtidigt som en positiv inställning kommer få saker att gå betydligt bättre. Tänk på att dina vänner lyssnar på dig och påverkas minst lika mycket av din inställning just nu.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

För den bildade och analytiska jungfrun kan veckan kännas en aning utmanande.  Du måste vara kräsen och alltid på din vakt innan du tar ställning till överenskommelser, eftersom ett flertal påhittade rykten cirkulerar just nu. Det är säkrast att hålla sig på det ytliga planet när det kommer till nya kontakter.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Med Saturnus i ditt tecken ges du både styrka och fokus, vilket underlättar när det kommer till att nå nya mål. Lägg ingen energi på tvivelaktig information som kan ges under veckan. För singelvågarna kan en ny vänskap leta till blixtförälskelse. Det kan också vara en gammal flamma som dyker upp igen med oväntad hetta…

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du befinner dig i en spirituell bubbla där det värdsliga och vardagliga kan kännas långt borta. Glöm inte bort att världen fortsätter snurra, och att du fortfarande kan ha räkningar kvar att betala. Akta dig för oärliga människor och väj för minsta föraning som kan få dig ur balans.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Helgens aktiviteter får dig att känna dig trött och sliten, och inte alls sugen på att anta nya uppgifter på jobb eller i skolan. Problemet är att din tillfälliga lathet gör att du ignorerar så pass mycket att det leder till trubbel framöver. Ta dig i kragen och se till att få saker gjorda ordentligt, och glöm inte att vila ut ordentligt nästa helg.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Den här veckan kommer du avsluta ett stort kapitel i ditt liv. Du behöver dock inte oroa dig för att det är kärleken det gäller, eftersom stjärnorna skvallrar om romantik. Det kan snarare vara något som du burit på dina axlar en längre tid som du måste släppa en gång för alla.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Saker och ting flyter på väldigt bra just nu, men det är inte rätt tid att kasta sig handlöst in i något nytt. Vårda dina stabila relationer och ha gärna en backup-plan i bagaget ifall något skulle gå snett. Men fram till dess, njut av din välfärd!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Passa på att fly verklighetens ekorrhjul den här veckan! En resa som bryter rutinerna får fiskarna att se saker och ting ur ett större perspektiv vilket också underlättar för att inse vad det är som gör dig lycklig i livet. En resa är en nödvändig grund för fisken som vill göra stora, oväntade planer inför våren.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Pengar och kärlek står i fokus den här veckan. Var varsam med ekonomin. Din inituition är stark just nu, men planeten Neptunus är nyckfull, så tänkt därför efter både en och två ingar du handlar. På kärleksfronten är det hög tid att du säger ifrån om din partner eller dejt behandlar dig orättvist, annars bäddar du bara för större problem längre fram.