in

Veckans horoskop!

bild 14
Veckans horoskop!

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Veckans horoskop hittar du här!

Mer

HOROSKOP

– vecka 43

astrodragarenyaste

25 OKTOBER-31 OKTOBER

källa 

astrolutely.com

illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Nu är det dags att släppa stoltheten och lägga korten på bordet. Är du singeltjejen som känner lite extra för en viss person? Passa på och visa det den här veckan! Är du i ett förhållande? Påminn din partner om hur mycket du tycker om honom/henne! Just nu mår du bra av att visa känslor för dina nära och kära.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Planeten Mars kommer in i ditt tecken vilket bäddar för många viktiga händelser framöver – speciellt känslomässigt. Under den närmaste tiden kommer du inte bara upptäcka vilka som är dina sanna vänner, utan även vilka som är dina fiender. Umgås du med rätt människor kan det leda till spännande nyheter på jobbfronten…

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kreativiteten flödar för kräftan den här veckan, så passa på att utnyttja den till max! Det här är menat att vara en glad tid, så försök att släppa det som tynger dig och umgås med positiva människor. Genom att fördjupa dig i aktiviteter du trivs med kommer du kunna ladda batterierna med både hopp och självförtroende.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du finner mest lugn och harmoni tillsammans med familjen och det är också där du har bäst chans att läka gamla sår.  Är du ovän med någon just nu vinner du på att glömma och förlåta. För övrigt kommer saker och ting gå i din väg den här veckan, vilket gör dig glad och positiv. Passa på att gå på långa höstpromenader innan det blir för kallt ute, det mår du bra av!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

En resa eller ett förhållande som går för snabbt fram kan ge dig kalla fötter. Om det är något som får dig att drömma om förändring i livet – ta det på allvar! Jungfrun har en tendens att sätta andras behov före sina egna, men det är inte rätt taktik just nu. Gör dig själv en tjänst och var lite ego!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Grattis, ditt horoskop ser riktigt lovande ut den här veckan! Självkänslan bättras på under veckan och det finns chans för en oväntad inkomst eller förhöjd lön. Kärleken blomstrar också. Om du är redo att ta din nuvarande relation till nästa nivå är det hög tid att göra det nu!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Med Venus i ditt tecken ser veckan mycket lovande ut. De skorpijoner som fyller år den här veckan kan vänta sig ett år fyllt av välfärd och kärlek. I stort sett är det här en tid när hjärtat får styra, så gör vad du känner för och var inte rädd för att utmana dig själv. Just nu är du stark!

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Veckan rullar på rutinmässigt och i god takt. Du har antagligen redan planerat för de flesta av dagarna och det är inget nytt eller oväntat som kommer dyka upp på schemat. Just nu vinner du på att vara personlig och smått sentimental mot personer du vill ha ut något från…

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du kanske upplever att du fått handskas med problem ensam under året, men nu blir det ändring på det! Dina vänner finns där för dig mer än någonsin. Det kan handla om kollegor som hjälper dig till det bättre på jobbet eller nytt, förstärkt tillit till gamla vänner.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Turen är på din sida den här veckan, så passa på att utnyttja den till max. Att söka nya jobb är extra lönsamt! Det är inte helt omöjligt att en gammal flamma hör av sig igen den här veckan. Var lite extra vaksam så att du inte dras tillbaka till något som du faktiskt gått vidare ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du är i en fas där du lär dig mycket av att låta andra människor lära dig att se annorlunda på saker och ting. Var inte rädd för att haka på nya äventyr, även om det känns lite skrämmande! Största kärlekskällan finner du online, så ja, det är inte helt osannolikt att du kommer i kontakt med din nästa flirt på internet.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Även om du har många starka åsikter just nu är det viktigt att du backar tillbaka ibland och ger dina vänner en syl i vädret, annars lär du missa något viktigt… När det kommer till ekonomin behöver du inte vara rädd för att ta plats i rampljuset. Din ekonomi är stadig just nu och dina vänner uppskattar dina finansiella råd.