in

Välkommen VeckoRevyns nya astrobloggare!

hej astrobloggen

Vi på VeckoRevyn är glada att få presentera vår nya astrobloggare Nathalie Bram! Mer

Vi är så himla glada att astrologen Nathalie Bram har börjat blogga hos oss på Veckorevyn.com. Hon kommer varje vecka att leverera ett sprillans nytt vecko-horoskop och inleda varje månad med ett kärleksastro. Däremellan kan vi också förvänta oss olika guider och klokheter som rör oss och våra stjärntecken!

Hej Nathalie! Vad är det som är så roligt med astrologi?

– Det bästa med astrologi är att det fungerar om man följer sitt personliga horoskop. Alla kan ta reda på sitt personliga horoskop, och då kan man lätt följa det! Man kan ta vara på att man har flyt i vissa delar av livet och få bättre förutsättningar.

Hur länge har du jobbat med astrologi?

– Aktivt på internet har jag jobbat med det sedan 2015, men jag har hållit på med det privat i över tio år.

Vilket stjärntecken är du själv?

– Jag är tvilling, men jag har min yta i skorpionen.

Hur märks det att du är tvilling?

– Jag är alltid öppen för nya saker och är nyfiken av mig.

Hur märks det att du har din yta i skorpionen?

– Jag har självkontroll och är väldigt behärskad. Många får inget grepp om mig första gången de träffar mig och kan bli nervösa av det. Jag är också intensiv. Sedan sägs det att skorpioner utstrålar sexighet men det kan jag inte själv svara på om jag gör.

Vad kan vi förvänta oss av dig?

– Jag kommer berätta om vad som händer på himlen. Vad vi kan dra fördel av, var vår energi är. Exempelvis när vi ska gå på dejt, ta ett möte med chefen eller skriva på det där avtalet.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss