Stort sommarastro 2017 – för alla stjärntecken

Vad väntar dig i sommar? Vår grymma astrobloggare Sofia, som ju dessutom är Sveriges största astrobloggare (ja, vi är så stolta över henne!), har läst av stjärnhimlen och vet redan allt om din sommar!

Hur blir din sommar 2017? Läs sommarens horoskop i Astrobloggen och få reda på hur juni, juli och augusti blir för dig! Och allra snabbast tar du dig dit genom att klicka här!

Veckorevyns astroblogg drivs av Sofia Pontén, mer känd som Scorpio Rising i astrosammanhang, och startade sin blogg 2012 som en del av Veckorevyn.com.

Det var i Brooklyn, New York, som Sofia först lärde sig om och började utforska astrologins värld och varje vecka publicerar hon sitt populära Veckans horoskop, Helgastro och en gång i månaden Kärlekshoroskop, men i bloggen hittar du också allt från ”Så flirtar Stjärntecken” och ”Så passar Stjärntecknen ihop” till guider om hur stjärntecknen beter sig på fest, i hemmet och på jobbet. Sofia skriver både populära horoskop, men går också till botten med hur astrologi fungerar. Har du några frågor om horoskop och stjärntecken som du inte fått svar på? Du kan alltid nå Scorpio Rising på adressen: scorpiorisingvr@gmail.com

Mer nyfiken på just kärlek för ditt stjärntecken? Här hittar du fler kärleksrelaterade astron:

Så passar stjärntecken ihop – kärleksmatchning mellan alla tecknen!

Alla teckens sexhoroskop – så är ditt stjärntecken i sängen!

Flirtguide del 1 – Så vet du om din flirt vill mer!

Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!

Missa inte heller Scorpio Rising i sociala medier:

facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Klicka på bilden för att ta del av det här grymma erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

NUVARANDE Stort sommarastro 2017 – för alla stjärntecken
NÄSTA VeckoRevyns topp 3 v. 21: grymma posts som alla borde ta del av