in

Nytt horoskop från VeckoRevyn

bild 1
Nytt horoskop från VeckoRevyn

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i veckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 17 september – 30 september

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Frestelserna duggar tätt nu. Trots att det är höst så sjuder dessa veckor av nöjen, äventyr, flirtmöjligheter och kärlekschanser. Exakt vad du gör av allt detta beror förstås på din personliga smak, men tråkigt lär du verkligen inte ha. Inte heller är du rädd för att chansa lite.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Var lite försiktig, det är lätt hänt att tungan slinter och ett taktlöst ord kan leda till osannolikt mycket elände. Just under dessa två veckor blir du inte räddad av din humor eller din charm, utan du blir tvungen att resonera dig ut ur eventuella missförstånd. Tänk först, tala sedan.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du har en nästan magisk förmåga att slutföra saker just nu, något som gynnar dig på flera sätt och inte minst på jobbet. I övrigt handlar det mycket om kärlek, var du inte upptagen redan så dyker det upp någon som väldigt gärna fångar din uppmärksamhet. Väldigt charmiga höstveckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det ser inte ut så först, men det här är två riktigt bra veckor för dig sett till ekonomi och karriär. Även dåliga nyheter visar sig ha en guldkant om du bara har lite tålamod. I övrigt mest vardag, på kärleksfronten händer inget alls utom banala saker. Måttligt dynamiskt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Visserligen finns det en vän som behöver dig men nu handlar det allra mest om kärlek. Dessa två veckor bjuder på passion i stora lass, storslagna känslor, eleganta utspel och kanske en och annan konflikt. Sexlivet är det definitivt inget fel på heller, nätterna blir riktigt heta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Inget händer. Tempot blir lågt och det är precis vad du behöver, för du behöver vila lite och få tid att tänka efter. Du tycker inte om att fatta beslut i steget, hos dig tar processen längre tid eftersom du är så noggrann och vill få det rätt på första försöket. Nu får du möjlighet att fundera.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 1

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du satsar allt på fritiden, du dras till nöjen, nya bekantskaper, flirt och kärlek. Spännande och full fart skall det vara. Vardagsbestyr och sådana saker som jobb eller studier känns bara segt och trist, du skjuter upp allt sådant så mycket du kan. En metod med baksidor men du har roligt nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Är du inte försiktig så avlöser grälen varandra. Du har helt enkelt otur så fort du kommunicerar med andra, och det gäller särskilt i samtal med din älskling eller med nära vänner. Vissa ämnen kan dessutom vara känsliga för andra trots att de inte alls är det för dig. Besvärligt.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du har två ytterst produktiva och spännande veckor framför dig. Det händer saker hela tiden. Det är dock viktigt att du inte försöker hinna med allting, du måste sålla lite – annars blir du stressad och trött och det kommer att förstöra många av de fina upplevelserna. Glöm inte att koppla av.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Egentligen händer det inte så mycket men du upplever ändå två dramatiska veckor. Det beror på att det finns viss turbulens och en väldig energi inom dig. Du fattar stora beslut, även om de inte alls syns nu, och du ändrar din framtid och många av dina mål. Det är spännande nog.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Bra veckor för sport och motion. Frisk luft kan också hjälpa dig att inte bli indragen i den karusell av konflikter och drastiska val som pågår runt dig. Håller du inte huvudet kallt kan du få ägna två veckor åt att lyssna till och försöka lösa andra människors hopplösa kärleksproblem.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Stressa inte, vad du än gör. Har du mer inbokat än vad du orkar med så stryk allt du över huvud taget kan stryka tills det känns mer rimligt. Du har två givande veckor framför dig men de kan bli totalt saboterade om du inte orkar med tempot. Känn efter, varva ner, sov ordentligt, ät nyttigt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4