in

Nytt horoskop från VeckoRevyn

bild 7
Nytt horoskop från VeckoRevyn

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i veckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 3 september – 16 september

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Bra veckor för sport och för fysiska aktiviteter över huvud taget. Sitter du stilla för mycket blir du rastlös. Du orkar inte med tålamodskrävande saker heller utan du vill att det skall gå undan. Den inställningen kan ge kärleksproblem men också pigga upp kärlekslivet på lite sikt.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Var metodisk och planera väl, annars hinner du inte med alla godbitar som serveras under dessa veckor. Det handlar om nöjesliv, nya möten med spännande människor, en härlig flirt och ett kärleksliv som gnistrar på alla sätt. Tidsplanering är ett måste om du inte skall missa saker.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

En väldigt liten fråga visar sig bli ett stort problem när du skall reda ut den. Kanske är det en principsak. I varje fall vägrar vännen som du diskuterar med att backa en endaste millimeter. Följden kan bli gräl eller i värsta fall en avbruten kontakt. I övrigt två produktiva veckor.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Fokusera på ditt kärleksliv. Du orkar inte med hur mycket som helst just nu, och du har två passionerade höstveckor framför dig bara du ger kärleken tillräckligt med tid och utrymme. En vän eller släkting kan bli besviken, men allvarligt talat: det är med största sannolikhet värt det.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du har gott om energi och nya idéer men räkna med viss tröghet när du skall sätta fart på saker. Du drabbas av upptagna vänner, förseningar och folk som hittar på ursäkter. Även ditt kärleksliv hamnar på något sätt i ett läge där inget riktigt händer trots väldigt tappra försök.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två livliga höstveckor väntar, något som inte är alldeles lyckat eftersom du är ganska trött och skulle behöva en del lugna dagar. Istället för lugn och vila regnar det ner nöjen, romantiska chanser, oväntade möten och möjligheter som du bara inte kan missa. Gott om stress.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du missuppfattar vad någon känner för dig och den personen blir riktigt sårad. Det här kan ställa till trassel, i synnerhet om det råkar hända på din arbetsplats. I övrigt har du två ganska trevliga veckor framför dig men det blir ont om nöjen, det handlar mer om jobb och ekonomi.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Hösten är här på allvar men det hindrar inte dig från att ha gott om sommarkänslor. Två romantiska, sköna och spännande veckor väntar. Dessutom går din karriär åt rätt håll, du har fina chanser om du till exempel söker ett nytt jobb eller löneförhandlar. Våga visa vad du tycker.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du reder ut trassel och missförstånd bland dina relationer. Det går ganska bra men alla blir inte sams för det, något som gör dig ganska besviken. Särskilt när du själv anstränger dig för att släppa gammalt groll och gå vidare. Detta är för övrigt fel veckor för stora, dyra inköp.

kärlek/sex  3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Gott om nyheter på alla möjliga sätt, och det trivs du riktigt bra med. Just nu passar miljöombyten och förändringar dig perfekt. Du passar också på att testa nya metoder i alla möjliga sammanhang, något som ger sex- och kärlekslivet ett intressant lyft. Riktigt sköna veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Egentligen händer det inte så mycket. Vill du få fart på saker måste du ta i och vara beredd att axla ledarrollen. Frågan är dock om det inte passar dig bra med två lugna veckor, det ger dig chansen att organisera din vardag lite bättre och kanske få lite mer motion och frisk luft än vanligt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu blir det gott om knepiga val. Du har vänner som behöver dig men du har också ett kärleksliv som ångar av passion. Tiden räcker inte till utan du blir tvungen att göra någon besviken. Att försöka hitta en kompromiss hjälper inte riktigt, det är bättre att prioritera hårt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 1