in

Nytt horoskop från VeckoRevyn

bild 2
Nytt horoskop från VeckoRevyn

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i veckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 1:a – 14:e oktober

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du är väldigt kreativ på ett avslappnat sätt. Det tillför mycket till din vardag och du kommer också åt att inspirera dina vänner. Dessutom bjuder dessa två höstveckor på många nöjen och på en flirt som kan leda till mycket mer, om du väljer att gå den vägen. Sköna, mörka nätter.

sex/kärlek
5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du är lätt att komma överens med för det mesta men just nu blir varenda småsak till en rejäl konflikt. Vissa vänner påpekar att du är omedgörlig och kritisk, själv känner du nog snarare att du har ställt för låga krav på dessa vänner tidigare. Trist, men på sikt leder trasslet till förbättringar.

sex/kärlek 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Två produktiva veckor väntar, men du trivs bara när du får vara kreativ och planera din tid själv. Att följa instruktioner från andra går betydligt sämre och du avskyr att känna dig styrd. Samma sak när du skall roa dig, nöjeslivet blir som bäst när du får arrangera saker på egen hand.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Två stillsamma och utpräglat vardagliga veckor väntar och det passar dig ganska bra. Du har en del beslut att tänka igenom och dessutom har du inte direkt gott om ork just nu. Även småsaker tar tid eftersom du inte orkar höja tempot. Inte otrevligt men inte direkt roligt heller.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Nästan allt du gör går strålande men du känner dig onekligen som mest inspirerad på fritiden. Extra fina blir dessa veckor för dig som sportar, i synnerhet om du gillar lagsport. Men även på andra plan har du rejält med medvind. En resa just nu ger dig många minnesvärda upplevelser.

sex/kärlek
5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vagny

Höstmörkret skapar trötthet, du har inte riktigt lust att ta tag i saker och just därför händer förmodligen ingenting alls. Musik och poesi kan hjälpa lite om du känner dig helt oinspirerad, men annars går det förstås också bra att bara låta dessa veckor passera utan någon dramatik alls.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du är energisk, inspirerad, kreativ, smart. Det finns inte mycket du inte kan åstadkomma just nu. Själv trivs du dock bäst i nya miljöer, gärna på resande fot. Allt som doftar av rutiner och vardag känns nedbrytande och tråkigt. Du undviker också människor som saknar visioner.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Just nu känns det mesta ganska trögt och besvärligt. Förmodligen är du missnöjd med din ekonomi också och detta tär på ditt humör. Samtidigt har du ingen lust alls att spara och snåla mer än du redan gör. Det blir två veckor som du knappast kommer att sakna när de har passerat.

sex/kärlek
1
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Full fart dygnet runt leder till två spännande och intensiva höstveckor. Det finns förstås också en risk för att du tröttar ut dig, särskilt om du satsar riktigt mycket på nöjen och sena nätter. Hur roligt du än har behöver kroppen åtminstone sju timmars vila om natten, gärna lite mer.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

På jobbet går det bra men i övrigt händer det inte ett dugg just nu och du känner dig märkligt oinspirerad. Ge dig själv bättre förutsättningar genom att skämma bort din kropp lite. Nyttig mat, grönt te och kanske en ny huvudkudde kan hjälpa dig att samla nya krafter och ny lust.

sex/kärlek
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Det händer spännande saker på många fronter. Framför allt förändras ditt sociala liv. Du får nya vänner, kanske som en följd av händelser på kärleksfronten. Det är inte alls omöjligt att en riktigt intensiv höstpassion slår till rätt vad det är och överskuggar alla andra händelser.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Ditt liv är för tillfället ganska vardagligt, jobb och studier samt olika småsaker upptar all din tid. Därför blir det ont om nöjesliv och överraskningar. Det blir för all del också ont om problem och känslomässiga konflikter. Möjligen händer det något spännande efter den nionde.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 1