in

Nytt horoskop

bild 9
Nytt horoskop

Har du heta, ångande och kärleksfyllda sommarveckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller för perioden 6-18 augusti

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Nöjen av alla slag fyller dessa sommarveckor. Nu passar det perfekt med en resa och det här är också
rätt tid för evenemang av alla slag. Utmärkta shoppingveckor är det dessutom. Du har roligt i
stort sett hela tiden och du träffar också många intressanta människor. Vissa kan bli vänner.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det blir ganska gott om romantik men egentligen handlar det mer om sex och lusta än om kärlek. Du lyssnar noga till din kropp och det leder till många positiva saker, inte bara ett förbättrat sexliv. Du fattar också några beslut som leder till ökad hälsa och större välmående.

kärlek/sex 5
kul/nöjen
1
tur/pengar
4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Om du kan undvika att trassla in dig i kärleksproblem och svartsjuka så har du två roliga veckor framför dig. Nöjen blir det nämligen gott om, särskilt om du reser. Och du trivs alldeles utmärkt tillsammans med dina vänner. Låt inte kärlekstjafs stjäla din energi i onödan. Red ut det och gå vidare.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/kärlek 1

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du är produktiv, energisk och otroligt karismatisk just nu. Lägger du ner den extra energin på ditt kärleksliv så når detta nya höjder. Du kan också välja att satsa på karriär eller ekonomi och verkligen åstadkomma positiva förändringar. Det blir svårt att hinna med allt, du måste prioritera.


kärlek/sex
4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två härliga sommarveckor som sjuder av nöjen och äventyr. Om du arrangerar något själv blir det makalöst lyckat men det kan också vara skönt att låta andra styra och ställa. Bra veckor för dans, fester, evenemang, sport, resor och shopping. Du har något nytt för dig hela tiden.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Nu handlar det om kärlek och sex. Allt annat får vänta medan du fokuserar på ditt kärleksliv. Kärleksgudinnan ler åt ditt håll så du kan räkna med positiva förändringar och att dina egna initiativ går hem som väntat eller ännu bättre. Gott om romantik, passion och vackra ord som värmer.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Visst kan det vara mysigt på landet men just nu vill du vara mitt i stadens vimmel och känna pulsen. Perfekta veckor för dig som vill utforska en metropol och kanske finna nya smultronställen. Shopping ger fynd och att umgås med nya människor kan leda till många nya vänner.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du har gott om energi, vilja och egna idéer. Ditt kärleksliv påverkas mycket positivt av detta men en del andra relationer tar stryk. Kanske stryker du en släkting mothårs när du försvarar dina planer. I varje fall är konfliktrisken stor men detta uppvägs av romantik och sköna nätter.


kärlek/sex
4
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Sommarnöjen och spännande äventyr väntar. Du trivs på främmande ort men kan ha roligt på hemmaplan också om så krävs. Kärleken däremot gnisslar och ger dig bekymmer. Mest lönsamt är att inte ta tag i kärleksproblemen nu, fokusera på nöjen och trevliga vänner istället.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du är kreativ och fylld av härlig sommarenergi. Satsar du bara på ditt kärleksliv får du två härliga veckor. Om du dessutom skapar något nytt, till exempel målar eller skriver, så ger du dig själv en utsökt källa till inspiration som mycket väl kan hålla i sig under hösten. Tro på dig själv.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

På kärleksfronten händer ingenting alls just nu. I övrigt blir det ganska rörigt. Saker som du hade planerat går inte att genomföra eller drabbas av förseningar, men istället dyker det upp andra möjligheter. En del av dem är riktigt frestande men det krävs att du en smula flexibel.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

En ny spänning uppstår i ditt kärleksliv. Det är dags för en förändring. Passion, konflikt, lusta eller himlastormande förälskelse väntar runt hörnet. Exakt hur detta utvecklas beror på dina personliga val. Två intensiva sensommarveckor med fokus på kärlek och sex blir det i alla fall.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5