in

Nytt horoskop

bild 11
Nytt horoskop 3/2

Vad väntar dig de två kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns nya horoskop!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn

astrodragarenyaste

4 FEBRUARI-17 FEBRUARI

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Ditt kärleksliv slutar ge dig bekymmer efter att du verkligen gjort ditt bästa för att välja rätt. Istället går då en vän och gör en stor sak av något som du tycker är strunt. Trots dessa trista motgångar lyckas du hålla farten uppe så att du får två effektiva och meningsfulla veckor.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det ser ut som en småsak men kan visa sig förödande för ditt kärleksliv. Att anta att en konflikt är strunt är alltså ingen god idé – ibland kan vikten av en sak helt bero på vem du frågar. I övrigt har du två trevliga veckor framför dig med flera oväntade festliga upplevelser.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 1

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Gyllene tider stundar för ditt kärleksliv. En liten bit in i denna period slår romantiken till och du får alla chanser att vandra på rosa moln. Har du en fast partner är det kanske dags för ett viktigt gemensamt beslut nu. Du är dessutom positiv och på gott humör nästan hela tiden.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du blir stressad när du oväntat får extra mycket att göra. Egentligen kan du ta det lugnt, för det finns andra saker som kommer att gå mycket fortare än väntat. Och det lönar sig dessutom inte alls att jäkta. Du träffar också en gammal vän som du inte haft kontakt med på mycket länge.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Något helt oväntat händer och plötsligt är ditt kärleksliv kaotiskt. Det kan vara att du blir blixtrande förälskad utan förvarning eller att en hemlighet avslöjas. Det är hur som helst inte enbart positivt men absolut spännande att vara med om. Det stjäl också all din lediga tid.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 5
Tur/pengar: 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två trevliga veckor som handlar mycket om vänskap, gemenskap och delade intressen. Extra plus för dig som går en utbildning av något slag. Inte bara lär du dig mycket utan du träffar dessutom någon som kommer att fylla en viktig funktion i ditt framtida liv. I övrigt mest lugn och ro.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 2
Tur/pengar: 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Boka inte in för mycket, blir du stressad blir du också irriterad och du kan räkna med att det krävs en extra ansträngning på jobbet under den här perioden. I övrigt handlar det mest om kärlek, på den fronten kan du vänta dig en rejäl förbättring. Och det har du längtat efter ett tag.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Runt den tionde är det dags att sätta upp farten. Det är dags för lite underhållande vårnöjen så att inte årstiden känns för seg och tråkig. Om inte annat så kan du ordna en temafest som verkligen blir en succé. Vanligt nöjesliv duger också bra. Det är viktigt att du skrattar och har roligt.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 2

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Första veckan är du upptagen av nöjen eller ett större projekt. Andra veckan däremot handlar om kärlek och romantik på ett väldigt trevligt sätt. Kanske dyker det upp någon ny i ditt liv. Har du en partner redan kan du ändå välja att stanna, men du trivs bra med att ha ett alternativ.

Kärlek/sex: 4
Kul/nöjen: 5
Tur/pengar: 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det handlar helt om kärlek och relationer, allt annat sköter du på halvfart eller inte alls. Du granskar och förbättrar ditt kärleksliv, dina vänskapsband och kanske också ditt förhållande till släkten. Det känns viktigt för dig att du visar dina nära och kära hur mycket du bryr dig om dem.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Mest handlar det om kärlek, och på den fronten kan det verkligen hända saker. Inte städade, lugna känslor utan här rör det sig om passion, glöd, hetta och sanslös romantik. Om det är vad du själv känner eller mer vad någon annan känner för dig är svårt att säga, men spännande blir det.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du lyckas reda ut en konflikt mellan dig och en vän eller kollega, och det gör dig väldigt glad och nöjd. I övrigt tar dock vardagen över och du blir tvungen att välja, antingen hinner du med nöjen eller också kärlek. Inte båda. Med hjälp av smidig planering gör du ingen besviken.

Kärlek/sex: 4
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 3