in

Nytt horoskop

bild 6
Nytt horoskop

En härlig förälskelse, mysiga dagar med familjen eller galna överraskingar – vad väntar dig under jul och nyår?

Mer

Gäller perioden 23 december – 6 januari

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Två härliga veckor väntar. Du behöver egentligen bara låta dig svepas med och njuta. Du får ut ännu mer av jul och nyår om du är aktiv och planerar ganska noga. Dina idéer är riktigt bra och de inspirerar omgivningen också. Gott om nöjen, gott om lusta.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Egentligen händer det inte särskilt mycket. Årets nyckelord för både jul och nyår är mysigt. Du tar det lugnt, njuter av att inte behöva stressa och skapar en vilsam stämning omkring dig som också gagnar andra, mer stressfyllda individer. Julafton bjuder också på en romantisk överraskning.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kaos väntar. Hur noga du än planerar kan du inte räkna med ordning och reda. Dessa två veckor präglas av överraskningar, förseningar, förändringar och avslöjanden. Du blir lite stressad men du har samtidigt ganska roligt, och ofta kan du utnyttja röran till din egen fördel.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Tempot sjunker till nära nog noll. Det handlar inte så mycket om helgfirande för din del, utan mer om att du kan koppla av och låta dagarna passera. Du är inte på humör för att festa eller göra något äventyrligt, utan den sköna lugna stämningen passar dig perfekt. En riktigt vacker jul.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två riktigt mysiga veckor väntar dig. Du njuter av nöjen, traditioner och glitter i stora portioner. Du passar också på att hämta nya krafter när du nu får en liten paus från vardagens slit. Allra finast blir sannolikt nyåret som mycket väl kan lyfta ditt kärleksliv till en helt ny nivå.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vagny

För en gångs skull är du inte riktigt på humör för hela helgupplevelsen med julstämning, traditioner och nyårsflärd. Du vill bara vara ifred och överväga dina egna framtida beslut. Omgivningen förstår sig inte riktigt på dig i det här läget och det är risk för onödiga gräl.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du är sällskaplig, romantisk, sugen på nöjen och otroligt laddad inför jul och nyår. Visserligen är du lite vintertrött men du låter inte detta bromsa dig utan du satsar på den ena upplevelsen efter den andra. Turen är på din sida och gör att du hittar helt rätt när du skall välja nöjen.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

En stillsam och jordnära period väntar. Du satsar förmodligen mer på traditioner än vad du gör i vanliga fall, men det beror också på vad andra föreslår. Du är inte så driven, du tar gärna tag i rent praktiska saker men du är inte förtjust i att starta egna projekt eller att entusiasmera andra.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Glitter, flärd, glamour, passion. För dig saknas ingenting, jul och nyår blir en enda kavalkad av njutningar och upplevelser. Tänk dock på att ta det lugnt med alkoholen under nyåret. Du tål mindre än du tror och kan missa mycket om du blir för berusad.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Den här gången blir helgerna ganska stillsamma och det passar dig bra. En mysig, rolig jul, gärna tillsammans med vänner, och ett lugnt nyår med tid för eftertanke, ger dig en bra start på 2010. Det viktiga är inte vad du gör eller vilka du träffar, utan att du slipper stressa.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Två härligt romantiska och skönt spännande veckor väntar. Jul och nyår för med sig goda nyheter och härliga möten. Du har turen på din sida, så de få problem som dyker upp löser sig på egen hand. Du får dessutom en julklapp som visar sig överraskande nyttig.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Julen blir romantisk och underbar. Kanske inträffar något som leder till ett helt nytt kärleksliv för din del. Nyår och början av 2010 ger dig inte riktigt samma behållning, du känner dig osällskaplig och att ha massor av släkt och vänner runt omkring gör dig irriterad och stressad.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 4