in

Nytt horoskop

bild 1
Nytt horoskop

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 12 – 26 maj

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Tiden vill inte riktigt räcka till under dessa intensiva veckor. Det handlar om nöjen, äventyr, kärlek och sex i en härlig blandning. Det blir din egen planering som avgör det exakta innehållet, men du har vind i seglen oavsett vad du väljer att satsa på. Även affärer går bra.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Kroppen står i centrum, om mår kroppen bra så mår själen bra. Prima veckor för nyttig mat, skön sömn, frisk luft och vettig träning med andra ord. På kärleksfronten ser det också ljust ut. Det handlar väldigt mycket om sex men det finns också utrymme för mer romantiska känslor.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Gott om nöjen, glamour och intressanta möten men det är ändå inte huvudsaken just nu. Istället är det kärleken som kliver fram och stjäl uppmärksamheten. Var du inte förälskad innan så blir du det nu. Har du ett förhållande redan växer en djupare passion fram. Intensivt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du vill åstadkomma saker och göra tillvaron meningsfull, men ju mer du tar i desto fler konflikter uppstår runt dig. Framför allt gnisslar det när du tycker att något är bortkastad tid medan däremot vänner eller släktingar tycker att det är viktigt. Du får kämpa för att nå dina mål.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du har en del kärleksproblem som bekymrar dig, men dina vänner ger dig det stöd du behöver och efter någon vecka vänder kärleksturen dessutom åt rätt håll. Mot slutet av dessa veckor har du hittat den där härliga känslan av romantik och ljusa nätter som gör försommaren så ljuvlig.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Gott om vardag, ont om glitter och flärd. Du är egentligen inte så väldigt upptagen, det blir bara ont om nöjen. Saker har en tendens att inte bli av eller att hända precis när du är upptagen på annat håll. På kärleksfronten har du tur men den håller inte i sig särskilt länge.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Två spännande veckor som passar perfekt för nya upplevelser av olika slag. En resa till exempel kan både roa och inspirera. Dessutom är ditt kärleksliv på väg åt ett spännande håll. Det handlar inte om någon liten flört utan om stora och viktiga känslor, och om löften som räknas.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Vardagen regerar, du ägnar större delen av dig tid åt småsaker och pyssel som egentligen inte betyder så mycket för dig. Jobb och studier inspirerar inte heller, tvärtom känner du att du verkligen behöver en förändring men ingen sådan finns i sikte just nu. Ganska långtråkiga veckor.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du satsar i första hand på nöjen, vänner, upplevelser och nya intressen. Du är fullbokad men lyckas ändå klämma in en och annan spontan aktivitet. Men när kärleken gnistrar till blir det knepigt, det hade du förmodligen inte alls räknat med och i det läget blir tidsbristen riktigt akut.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du kommer inte överens med någon just nu utom möjligen med din älskling. Och när du är stressad märks detta ännu mer. Du orkar inte riktigt med att vara trevlig och eftersom du i vanlig fall är en väldigt social person så finns det vissa i omgivningen som blir rätt skakade.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Kärleksproblemen som du tacklar i början av den här perioden ser förmodligen värre ut än de är. Romantik och ljuva upplevelser väntar alldeles runt hörnet, och sannolikt svävar du på rosa moln långt innan maj hunnit bli juni. En annan sak som fungerar oväntat bra är ditt yrkesliv.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Första veckan blir fin med massor av romantik, men den andra veckan däremot blir komplicerad. Det uppstår fnurror i kärlekslivet, bland annat finns det en risk att gamla kärleksproblem kommer tillbaka upp till ytan. Du föredrar drastiska åtgärder, så det kan bli stormigt.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3