in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En härlig flirt, förändring på jobbet eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 2 april – 15 april

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Om du ägnar dig åt lagsport har du två extra gynnsamma veckor framför dig. I övrigt händer det inte särskilt mycket, du måste själv planera och driva på om inte den ena dagen ska bli den andra lik. Stjärnorna lägger sig inte i just nu, utan låter dig styra som du vill.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

En del djupa tankar hinner du förmodligen med, men mest handlar det om nöjen. Du trivs där det glittrar och vimlar. Just nu dras du till metropoler och nöjespalats och det är också där du syns bäst. Vill du byta stil är det här dessutom ett riktigt bra tillfälle. Lita på din egen trendkänsla.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Det känns lite motigt just nu, men det blir bättre efter den 9 april. Många konflikter som du hamnar i leder dessutom till förbättringar och till att du blir av med gammalt bagage, men det gör det förstås inte roligare medan bråket pågår. Ibland är det en klen tröst att stå som segrare.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du njuter av vårkänslor och har dessutom tur i kärlek. Det finns en risk att du även har mycket att göra på jobbet och att du ibland blir tvungen att välja bort saker därför att tiden helt enkelt inte vill räcka till. Att planera väl hjälper lite. Att inte lova för mycket hjälper mer.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

Ta det lugnt! Du är känslig för stress just nu. Även små saker kan få dig att svettas om de blir för många på en gång. Se till att du har ledig tid och kan njuta av våren i lugn och ro. Bra veckor för en underhållande romans, långpromenader, myskvällar och stillsamma samtal.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

På jobbet går det bra, men i övrigt är livet en enda röra. Dina relationer är av guld ena dagen och ger dig förfärlig huvudvärk nästa dag. Det blir en karusell av förtroenden, konflikter, ömhet, hemligheter och avslöjanden. Dessutom blir du ofta indragen i andras problem.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Energi och framåtanda har du gott om. Trots det finns det en risk att dagarna bara rinner förbi dig utan att något händer. Bästa sättet att förhindra det är att du själv tar tag i saker i stället för att vänta på andra. Annars kan förstås händelselösa dagar också vara njutbara emellanåt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Det blir gott om nöjen, gott om romantiska stunder och gott om känslosvall. Dessa två veckor bjuder på både ytligare vårkänslor och djupare funderingar. Det enda du bör vara lite försiktig med är att boka in för mycket. Du har inte så gott om energi, våren är tröttande för dig just nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du har för det mesta svårt att kompromissa och just nu går det inte alls. Därför blir det också gott om tjafs och konflikter, på gott och ont. Vanligen slutar det med att du får som du vill. Trots det kan du känna att det finns många som inte alls förstår dig, och det är riktigt trist.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du har två lekfulla veckor framför dig. Du kan göra fina affärer och bra fynd när du shoppar, men mest handlar det om känslor och relationer, nöjen och skön romantik. Vårkänslor har du gott om, särskilt den första veckan blir riktigt fin. Dessutom ser det lovande ut för din karriär.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du känner dig energisk och positiv. Visserligen händer det inte särskilt mycket, men du trivs ändå. Och när du tar tag i saker går det undan. Mot slutet av den här perioden vankas det dessutom glittrande nöjen, förmodligen i form av en större fest, något evenemang eller en resa.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Full fart på nöjesfronten, särskilt före den 10 april. Du försöker hinna med allt på en gång och lyckas ganska bra. Extra härligt blir det om du gör en resa, kort eller lång spelar mindre roll. Själva miljöombytet ger dig massor av nya idéer och ännu mer fart framåt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4