in

Nytt horoskop

astrodragarenyaste
Nytt horoskop

En het höstromans, ett nytt jobb eller en spännande vänskap? Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 12-25 november

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Allting kretsar kring ditt kärleksliv. Vissa dagar bli underbara, andra dagar önskar du att du aldrig hade klivit ur sängen. Dina känslor förändras hela tiden, du tror att du vet exakt vad du vill, men nästa dag kan läget vara ett helt annat. Spännande och riktigt jobbigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du hamnar i valet och kvalet. Du kan antingen satsa på nöjen och härliga äventyr, eller så kan du låta förnuftet råda och ägna dig åt livets allvar i form av jobb eller studier. Att kombinera dessa två går inte, du blir tvungen att välja vad du skall hinna med och vad du skall strunta i.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Mest handlar det om kärlek. På den fronten har du tur, nästan vad som helst kan hända och det enda du behöver göra för att knuffa utvecklingen åt det håll du vill, är att själv ta första steget. Men du får två fina veckor även om du inte gör något alls. Gott om romantiska stunder.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du trivs när det är full fart och det ger dig framgång i yrkeslivet, respekt från dina vänner och två veckor fyllda med nöjen och upplevelser. Det kan dock skapa en hel del kärleksproblem och du går på lite väl hårt. Känslor kan vara ömtåliga. Ovanligt stor risk för konflikter.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du är lite väl populär, det är massor av människor som vill att du skall engagera dig i det ena eller det andra. Du blir irriterad och lite stressad. Men det finns också en del härliga ljuspunkter, framför allt bjuder ditt kärleksliv på sköna upplevelser och oväntad uppskattning.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Ljummet på kärleksfronten men full fart på alla andra områden. Du är en total succé just nu och kan inte göra fel, oavsett om du planerar en fest eller tar tag i nya uppgifter på jobbet. Shoppar du gör du fynd, satsar du på affärer kan du räkna med fina vinster. Härliga veckor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Nu handlar det om kärlek, sex, passion och djupa känslor. Är du inte förälskad redan är det säkerligen dags nu. Kärleksgudinnan ler åt ditt håll och nästan vad som helst kan hända, du har tur helt enkelt och dessutom är du modig nog att ge dina känslor massor av spelrum.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Omväxling och äventyr ger dig två suveräna veckor. Nu passar det fint med en resa, tävlingar, utmaningar av alla slag, djärva val och nya människor. Du vill fylla på ditt liv med nya intryck och kanske är det dags att satsa på en helt ny hobby. Allt gammalt och invant vill du undvika.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Egentligen händer det inte särskilt mycket just nu. Mest är det vardag, småsaker, rutiner och pyssel. Men du har lite tur i kärlek, så vill du få lite mer fart på dessa novemberveckor är det den rätta vägen att gå. En liten flirt till exempel kan visa sig vara lönsam, trevlig och spännande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Stress ställer till elände för dig, framför allt saboterar det ditt kärleksliv. Du tappar helt enkelt lusten och dessutom får du kort stubin. Varva ner lite, unna dig några lugna kvällar och ta inte på dig att fixa saker åt andra, på så vis slipper du automatiskt en hel del problem. Sänk tempot rejält.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Som en blixt från klar himmel drabbar passionen dig. Kanske är det ett förhållande du redan har som plötsligt blir glödhett, kanske handlar det om en helt ny flamma. Oavsett vilket så står flera av dina vänner helt handfallna, och du får mer kritik än stöd av dem när du följer ditt hjärta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu är det dags för nöjen som lyser upp i mörkret! Du behöver festglitter och glada skratt, roliga människor och eleganta miljöer. En resa skulle kunna sätta fart på dina livsandar. På hemmaplan får du en extra härlig kick av alla saker som du arrangerar.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4