in

Nytt horoskop

bild 8
Nytt horoskop

Har du heta, kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på karriären? Läs ditt horoskop här!

Mer

Gäller perioden 30 september till 13 oktober

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Sex och kärlek är vad det handlar om. Två passionerade höstveckor väntar och du får räkna med en del riktigt mariga val. Ofta vill ditt hjärta en sak och förnuftet vill en helt annan. Du ifrågasätter också dina relationer och hittar både oväntade fel och oväntade förtjänster. Intensivt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Två fina veckor som bjuder på nöjen, upplevelser och kanske en resa. Vardagen känns långt bort trots att det är mitt i hösten. När du inte är mitt i nöjeslivet är du sannolikt upptagen med att planera någon social aktivitet. Runt dig händer det saker hela tiden. Många intressanta möten.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärlekslivet fungerar strålande och det blir en erotisk höst. Andra relationer däremot kan krisa lite. Du kommer på kant med bekanta, vänner, släktingar, kanske grannar. Framför allt om du upplever att de inte respekterar dina val. Just nu tål du inte att bli ifrågasatt, särskilt inte efter 3/10.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du letar efter omväxling, äventyr, spänning och underhållning. Nu skulle en resa passa bra. Du är också intresserad av shopping, fester och alla sorters evenemang. Något som däremot inte fungerar så strålande är kärleken, på den fronten är det riktigt gott om fnurror och missförstånd.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Din ekonomi tar ett rejält kliv åt rätt håll. Kanske har det att göra med en större förändring, som höjd lön eller byte av bostad till exempel. I övrigt handlar det mest om kärlek, du är på flirthumör och om du är singel blir det riktigt gott om chanser att ändra på det. Om du vill.

kärlek/sex 4
kul/nöje 3
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Några dagar in i oktober drabbas du av äventyrsnerver. Du vill göra vad som helst bara det är nytt och spännande. En resa till en ny plats skulle fungera bra men du kan också satsa på en ny hobby, nya vänner, kanske en kurs som vidgar dina vyer. Omväxling är nyckelordet just nu.

kärlek/sex
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Kärlek och passion är temat och det blir en het höst för din del. Du är dessutom väldigt kreativ och om du passar på att förnya dig själv eller din garderob blir resultatet strålande. Men mest handlar det onekligen om kärlek och på den fronten kan nästan vad som helst hända. Våga satsa.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du behöver humor och roliga upplevelser för att hösten ska få upp farten. Nu passar det fint att umgås med vänner, kanske göra en resa, satsa på nöjen som  du verkligen trivs med. Bäst trivs du mitt i metropolens vimmel. Stora fester ger mycket bättre utdelning än små intima.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du har lite svårt att komma överens med folk, särskilt vissa släktingar och kanske också en del kolleger. Därför är risken för gräl ovanligt stor. På kärleksfronten finns det dock inga mörka moln, istället bjuder denna del av hösten på skön romantik och härligt storslagna känslor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Kärlekstrassel ställer till bekymmer för dig men trots det har du två roliga veckor framför dig. Särskilt om du väljer att inte fokusera på problemen. Tillsammans med dina vänner får du ideligen uppleva saker som är både underhållande och lärorika. För din ekonomi ser det också ljust ut.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Två romantiska veckor väntar. Du skjuter upp allt du kan skjuta upp för att få mer utrymme för ditt kärleksliv, och dina vänner är för det mesta förstående. Du har tur i kärlek just nu och det vore synd att inte utnyttja detta. Ett extra plus för dig som har en fast relation sedan länge.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du hamnar i valet och kvalet. Du kan antingen satsa på nöjen och äventyr, något som ger dig två roliga och händelserika veckor. Eller också kan du välja att vara extremt seriös och satsa hårt på karriär, utbildning, livsanalys. Inte alls lika underhållande men på sikt den lönsamma vägen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3