in

Nytt horoskop

bild 2
Nytt horoskop

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 1 – 14 april

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Nu blir det vår på allvar för din del. Stjärnorna gynnar dig på många sätt, du har tur i kärlek och det finns massor av möjligheter att träffa folk, uppleva nya saker och kanske resa. Äventyret väntar. Du har dessutom tur med pengar så slantarna räcker väldigt långt, trots nöjen.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du behöver hämta andan lite. Under dessa två veckor lönar det sig att ge själ och kropp utrymme. Frisk luft, motion och nyttig mat kan ge ny energi som lyfter resten av våren. Säg alltså hellre nej till ansträngande saker, det mesta kan säkert vänta. Låt ditt välmående gå före.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Två synnerligen romantiska veckor väntar men kärleken är inte det enda som fungerar riktigt bra. Det finns också gott om nöjen och gott om chanser att träffa nya, spännande människor. Även ditt yrkesliv fungerar strålande och framför allt är du skicklig på att göra ett gott intryck.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Ingenting vill fungera riktigt, i alla fall inte som du hade tänkt dig. Dina planer drabbas av förseningar, återbud och kanske rentav sabotage i något fall. Ta det inte för hårt, har du bara lite tålamod så reder det mesta ut sig. Och ingenting blir egentligen bättre av att du tappar humöret.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du passar bäst i förarsätet. Det är när du får leda och bestämma som resultaten blir riktigt bra, och det gäller både på jobbet och i kärlekslivet. Du är en skicklig organisatör och bör få många chanser att visa detta i början av april. Om du vill kan du också skaffa dig nyttiga nya vänner.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två stillsamma veckor väntar och det passar dig bra. Du vill pausa lite, tänka efter, känna efter. Inte lova något över huvud taget. Därför tar du ett steg tillbaka, både yrkesmässigt och privat, och du mår bara bra av att ödet just nu ger dig en hel del utrymme. Ensamhet kan vara nyttigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Allt händer på en gång och det finns en risk att du blir väldigt trött eftersom du hela tiden blir överraskad, på alla fronter. Nya arbetsuppgifter, oväntade pengar, intensiva möten, spännande förslag och avslöjade hemligheter ger dig två intensiva och krävande veckor. Roligt men jobbigt.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Det handlar mest om arbete och studier trots att du nog egentligen skulle vilja vara lite vårvild. Uppgifterna hamnar på hög och det dyker dessutom upp nya möjligheter som du nog vill tacka nej till men som du kanske ändå accepterar av praktiska eller ekonomiska skäl.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Två trevliga veckor väntar. De mörka molnen skingras och du kan njuta av tur i kärlek och många roliga händelser utöver det. Fina veckor för nöjen, fester och resor, men du blir också nöjd om du skjuter allt detta åt sidan för att ge kärleken mer utrymme. Det är upp till dig.


kärlek/sex
5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Ditt liv fylls av andras trassel och misslyckade beslut. Dina egna intressen hinner du inte alls med och därför är det två trista aprilveckor du har framför dig. Du försöker ta det med fattning men det är lätt hänt att du tappar tålamodet när du tycker att andra gör fel hela tiden.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Festliga, roliga veckor med många möten och härliga utbyten. Dessutom har du tur i kärlek, i synnerhet om du är öppen för ett nytt förhållande. Livets lekfulla sidor är de som fungerar bäst, allvarliga beslut bör nog helst skjutas upp till en annan gång för att bli riktigt genomtänkta.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du sänker tempot lite och satsar på att göra få saker men göra dem helt rätt. Mest fokuserar du på din ekonomi eller din bostad. Du är inte nöjd med något annat än ett perfekt resultat, och därför stjäl dina projekt all energi du har och både vänner och kärleksliv får vänta ett tag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4