in

Nytt horoskop

bild 21
Nytt horoskop 20/1

Vad väntar dig de två kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns nya horoskop!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn

astrodragarenyaste

Gäller för perioden 21/1-3/2.

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

jungfrunny

Kärleken krånglar, risken för svartsjuka och annat elände är stor. Dessutom känner du dig vintertrött och ganska håglös. Men trots det får du två givande veckor. Dina vänner och kollegor vet precis hur de skall bära sig åt för att få dig på bättre humör. Gott om skratt.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du har massor av energi över men mår ändå dåligt av att stressa. Trots att det är frestande är det klokt av dig att inte höja tempot nu. Ta en sak i taget och njut av dagen som den kommer. Mest lovande är ditt kärleksliv, på den fronten kan det hända väldigt seriösa saker just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Saker som du har gått och väntat på händer inte. Istället dyker det upp helt andra möjligheter, inbjudningar och förslag. En hel del är roligt, även om du ibland känner att livet är lite för kaotiskt och oförutsägbart. På kärleksfronten händer ingenting, det är din enda lugna zon just nu.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3
 

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Ett projekt eller någonting privat som verkligen kräver kreativa lösningar stjäl tid och energi från dig. Visserligen tycker du att det är roligt och utvecklande, men du hinner inte med något annat, och vardagens alla uppgifter samlas på hög. Risk för stress trots att du orkar mycket.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två sköna nöjesveckor väntar dig. Nu handlar det om vänskap, kontakter, resor, äventyr och nya intressen. Du letar efter förnyelse och omväxling – och du hittar precis det du behöver. Glittrande veckor som verkligen fyller på glädjeförråden. Det enda du inte hinner med är romantik.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du behöver utrymme och tid. Det är så lätt hänt att du använder all din energi till att reda ut andras problem, och just nu är det inte alls en god idé. Unna dig sådant som du mår bra av och var gärna lite extra nyttig. Du får massor av energi och nya idéer om du äter och sover gott.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 2
tur/pengar 4
 

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Roliga veckor med massor av nöjen och spännande möten. Det enda som inte riktigt vill sig just nu är kärleken, på den fronten avlöser problemen varandra. Ibland rör det sig om rena missförstånd eller om att du och din älskling helt enkelt tycker olika om grundläggande saker.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du är kreativ, sportig och framåt. Satsar du lite extra på din karriär kan nya dörrar öppnas. En annan sak som fungerar väldigt bra just nu är ditt kärleksliv, i synnerhet om du är singel och letar efter något nytt och spännande. Möjligheterna är många och du är charmig.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Vänner, nöjen, resor och äventyr lockar. Du är väldigt sugen på nya upplevelser eller på att förändra din vardag rejält. Utmaningar skrämmer dig inte det minsta och du är duktig på att få vänner och kollegor att känna likadant. Två spännande veckor som du njuter av i högst tempo.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Kärleken dominerar ditt liv nu. Det här är en mycket passionerad period, det handlar inte om diskreta små känslor utan om känslostormar och vilda infall. Ge dig själv utrymme och njut av två kreativa, romantiska, spännande och sexiga vinterveckor. Vardagen kan gott vänta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du mår bra av att lära dig nya saker, så nu passar det fint med en kurs eller en resa till en okänd plats. I övrigt handlar det mest om nöjen i alla former. Du trivs tillsammans med goda vänner men du har inget emot att lära känna nya människor som råkar komma i din väg.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Om du prioriterar ditt kärleksliv så får du visserligen en del sura vänner att tampas med, men du får också två härligt romantiska vinterveckor. Har du bara lite tålamod kan du nå nya höjder på kärleksfronten, du måste ge känslorna lite tid. Det lönar sig att sänka farten.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 4