in

Nytt horoskop

bild 1
Nytt horoskop

Vad väntar dig de två kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 4-17 mars

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Glitter och glamour är vad du behöver. Nu passar nöjen, gärna med rejäl storstadspuls. En annan sak som ger dig energi och livslust är kultur i olika former. Även om du i vanliga fall inte är så intresserad lönar det sig att lägga ner tid på konst, teater och smala filmer.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du prioriterar kärleken. Resultatet är två riktigt romantiska veckor med härlig vårkänsla. En del av dina vänner känner sig bortsorterade och kommer med sura kommentarer. Ta inte åt dig för mycket, särskilt inte om det är uppenbart att det ligger avundsjuka i botten. Det blir bara tjafsigt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärlekstrassel drar ner betyget en aning, men i övrigt är det två fina veckor du har framför dig. Satsa på nöjen och på att träffa folk, på så vis känner du att du använder din tid på ett bra sätt. Se dock upp så att inte ditt nöjesliv saboterar saker som är viktiga för ditt yrkesliv. Det kan bli trist.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du är energisk och effektiv, särskilt om du föddes i juli. Just nu är du dessutom mycket kreativ. Det uppskattas både på jobbet och hemma. I övrigt handlar det mest om kärlek just nu, på den fronten har du tur och om du inleder något nytt blir det snabbt seriöst och passionerat.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Andra lämnar återbud och byter planer så ofta att du inte hänger med i svängarna, och du blir ganska irriterad på folk som inte kan göra vettiga planer. Detta är dessutom något som inte bara drabbar dig privat, ditt yrkesliv påverkas också. Glöm inte att koppla av, det ger perspektiv.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två intensiva veckor väntar. Du ställs inför flera svåra val. På kärleksfronten gnisslar det värst, det händer visserligen underbara saker men dessa för också med sig besvärliga nackdelar. Goda vänner kan komma med råd men förstår inte alltid din situation. Rätt knepigt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Vill du att kärleken ska hetta till krävs det att du är beredd att gå i spetsen. I övrigt handlar det mycket om nöjen men också om pengar och karriär. Din förmåga att göra ett gott intryck på både främlingar och bekanta leder till nya möjligheter. Du är dessutom extra karismatisk nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Av någon anledning blir det gott om konflikter. Du kommer inte överens med dina kollegor, grannar, släktingar eller vänner. Trots att du avskyr bråk tar du ganska lätt på detta, kanske för att du kommer att kunna genomdriva förändringar som är till din fördel.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 2

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

En resa eller andra nöjen som ger dig lite omväxling och ny inspiration passar helt perfekt just nu. På kärleksfronten däremot vankas det bara bekymmer och trassel. Du har dessutom en förmåga att bli indragen i andras kärleksproblem på ett sätt som kostar dig mycket tid och möda.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Fina veckor för en flirt. Det kan vara dags för lite vårkänslor redan. I övrigt är du ovanligt inåtvänd och dina vänner ser inte mycket av dig. Istället passar du på att reda ut och ordna praktiska saker, du förbättrar din bostad, granskar dina investeringar och liknande. Produktivt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Nu passar det perfekt med nöjen och äventyr av alla slag. Du sprider stjärnglans runt dig vart du än går och du blir festens medelpunkt utan att ens anstränga dig. Detta är också två fenomenala shoppingveckor, du kan göra fynd som får dina vänner att bli gröna av avund. Mycket trevligt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu är det dags för lite hett och härligt kärleksliv. Har du redan ett förhållande så får glöden nytt liv eller också ser du dig om efter något nytt. Inga halvmesyrer, allt på en gång och total passion är det enda som duger. Du har inget emot att satsa på ett förhållande som har små chanser att hålla.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4