in

Nytt horoskop!

Nytt horoskop!

Strul på jobbet, ett oväntat besök, eller en het romans? Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

30 oktober – 12 november

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Första veckan bjuder mest på vardag men sedan blir det spännande. Något oväntat händer, det kan till exempel vara en möjlighet att resa eller något riktigt festligt som du blir inbjuden till. Viss risk för mager plånbok eftersom den oväntade händelsen troligen leder till extra shopping.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du ägnar två veckor åt ett hett, turbulent och dramatiskt kärleksliv. Kanske finns det mer än en partner som lockar, kanske handlar det bara om extrem passion. Det stjäl i varje fall all din lediga tid och kanske lite mer än så. Vad alltihop utmynnar i beror mest på dina egna val.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Första veckan blir ganska ansträngande. Du känner dig motarbetad, förmodligen både på jobbet och hemma. Men problemen löser sig och under andra veckan händer flera roliga saker som får dig att glömma bort trasslet som just passerade. På kärleksfronten dock inget nytt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar

5

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Tur i kärlek gör att du har en hel del att se fram emot. Framför allt ser det lovande ut för dig som är singel och känner för att sluta vara det. Dessutom kommer en vän med ett riktigt roligt förslag. Det finns dock en risk att en annan vän blir rejält avundsjuk om du skulle tacka ja.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Du har gott om energi och vilja, något som gör att du ibland har svårt att komma överens med omgivningen. Troligen är det ditt kärleksliv som drabbas värst, särskilt om du har en partner som inte riktigt gillar när du är så här självständig. Själv är du ändå nöjd och du får mycket gjort.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar

2

Vågen 24/9-23/10

vag

Du har två flirtiga och roliga veckor framför dig med gott om uppiggande kärleksmöjligheter. Har du ett fast förhållande är det viktigt att odla relationens lekfulla sidor. Är du singel finns det nog mer än en som lockar och det svåra blir att välja. Om du nu inte bara låter bli att välja alls.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du behöver utmaningar och utrymme för kreativitet, annars blir du uttråkad. Dessa veckor är perfekta för att starta ett nytt projekt eller för att komma igång med en ny, sund vana. Du har gott om energi och karaktärsstyrkan är det heller inget fel på. Du är dock ovanligt svag för lyx.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar

5

Skytten 23/11-21/12

skytt

Passion, romantik och ett glödhett kärleksliv präglar dessa två veckor. Det är knappt du märker det tilltagande mörkret. Du har också lite svårt att hinna med dina vänner men de är ganska förstående. Störst behållning får du av riktigt mysiga kvällar, gärna med lite godsaker.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Det finns en konflikt i din närhet som du bara måste reda ut. Troligen är den andra parten en släkting eller granne, och det tar dig någon vecka att få rätsida på det hela. Därför blir periodens andra vecka bra mycket roligare än den första. Det är också helt rätt tid för en resa.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar

4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Två romantiska veckor väntar, men det finns en svartsjuk person i din närhet som försöker sabotera ditt kärleksliv. I värsta fall handlar det om en riktigt god vän till dig och i så fall kan konflikten bli smärtsam. I övrigt blir det ändå två fina veckor med gott om sköna upplevelser.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

På kärleksfronten har du ingen tur alls just nu. Räkna med trassel, missförstånd och goda råd som inte fungerar. Trots det blir de här veckorna egentligen ganska bra, du har medvind i karriären, trivs med vardagen och gör roliga saker tillsammans med vänner. Särskilt efter den tredje.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar

5

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Nu handlar det mesta om kärlek och sex, andra saker kommer längre ner på listan. Längst ner finns de praktiska sakerna som karriär, pengar och hushåll. Du har ingen riktig lust att tackla vardagen utan söker dig till romantik, spänning och andra saker som får pulsen att öka rejält.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3