in

Nytt horoskop

bild 18
Nytt horoskop

Har du heta, kärleksfyllda sensommarveckor att se fram emot eller lägger du allt krut på skola och jobb? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller för perioden 2 till 15 september

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Framför allt handlar det om dina relationer. Inte kärlekslivet i första hand utan andra band, till vänner och bekanta, släktingar, kolleger. Du är mån om andra människor och när någon behöver hjälp är du ofta den som sträcker ut handen. Detta vinner dig tacksamhet och respekt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Första veckan blir både romantisk och sexig i en väldigt skön kombination. Sedan avtar kärlekslyckan något därför att du har massor av trassel att ta itu med. Det rör sig om vänner eller släktingar som fattat konstiga beslut och behöver din hjälp eller i alla fall dina goda råd.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Hösten är en årstid som klär dig. Just under dessa veckor är du extra smart och ekonomisk. Ser du över dina affärer ordentligt blir resultatet imponerande. I övrigt blir det gott om nöjen. Kärleken krånglar lite först, men fnurrorna reder ut sig och mitt i september vankas det romantik.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Tycker du om sport har du två extra trevliga veckor framför dig, oavsett om du sportar själv eller bara tycker om att titta på. Det handlar mycket om kärlek också, första veckan blir oväntat rolig och romantisk, men andra veckan däremot bjuder på en och annan dyster erfarenhet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Fritidsintressen, nöjen, kanske en resa, gamla vänner. Där har du dina två höstveckor i ett nötskal. Du har roligt, men det handlar inte bara om att skratta utan också om att njuta av saker på djupet. Kanske hittar du en ny hobby också, en som verkligen känns meningsfull och lärorik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Fram till den nionde är det bara kärlek, kärlek, kärlek som gäller. Sedan tonar du ner kärlekslivet en liten aning, men det är fortfarande gott om erotisk spänning. Själv känner du att du behöver backa ett litet steg så att du kan bestämma hur utvecklingen ska se ut framöver.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Hösten är här och får du välja så inleder du den med två lugna, totalt händelselösa veckor. Nu passar det fint med mysiga kvällar tillsammans med älsklingen eller goda vänner, det är dags för filosofiska samtal, varm gemenskap och klassiska filmer. Du är harmonisk och balanserad. Njut.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Gott om romantik och vackra drömmar, men allt är inte ljuvt och skirt utan det finns gott om utrymme för ett hett sexliv också. Dina vänner hinner du inte riktigt med, du är för upptagen av ditt kärleksliv och kanske också av ditt jobb. Ge inte löften du vet att du inte kan hålla.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Konflikter och missförstånd präglar första veckan men sedan vänder det. Sakta men säkert kan du reda ut det värsta eller i alla fall lägga det på is, och efter den tionde blir september faktiskt en riktigt romantisk månad. Atmosfären är mycket viktig, kärleken sitter i detaljerna.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du är oerhört energisk och framåt. Allt som kräver driv- och dådkraft passar dig bra. Första veckan blir dessutom riktigt sexig, särskilt för dig som har en fast partner. Under periodens andra vecka drabbas du av missförstånd som gör kärlekslivet mycket knepigare att hantera.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Din ekonomi är inte alls i balans, det haglar oväntade utgifter, men det kan också dyka upp extra slantar. Tappa inte fotfästet, det mesta löser sig bara du har is i magen. Det här är dock helt fel tidpunkt för att lösa bekymmer genom att låna. Romantik blir det mer av efter den sjunde.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du hårdsatsar verkligen, framför allt på karriär eller studier. Det leder till framgång, men det för också med sig stress. Börja inte hösten med att trötta ut dig utan se till att få lite ledigt också, tid som du använder för att göra ingenting alls. Det lönar sig på sikt att varva ner lite.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3