in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En härlig flirt, förändring på jobbet eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 30 april – 13 maj

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Just nu räcker det för dig att bara vara. Du njuter av våren, och det passar fint med lugna promenader eller fundersamma samtal. Allting som kräver stress eller högt tempo får vänta till en annan gång. Till och med kärleken föredrar du en aning stillsam, utan större passion.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du är inspirerad, kreativ, idérik. Väldigt mycket händer och det mesta har du själv satt igång. Nu passar nöjen, resor, sport, ungefär allt som innebär omväxling och äventyr. Men du kan också tänka dig att hårdsatsa på romantik och mysiga stunder, bara du har rätt partner.

kärlek/sex  4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Du behöver utrymme. Om det är så att du egentligen inte riktigt passar ihop med din omgivning, då märks det tydligt nu. Även små skillnader kommer i dagen och ställer till med bekymmer. Du vill dessutom ha dina åsikter och metoder i fred, så att kompromissa går inte.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Två sköna veckor väntar. På jobbet kan du visserligen ha det lite stressigt men det kompenseras av vårkänslor, härlig romantik, bra sex och kanske också ovanligt givande sportaktiviteter. Du tycker om att vara i rörelse och du trivs sällsynt bra med att tävla. Full fart!

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Just nu handlar det mycket om att se framåt. Trots att det är vår går du inte alls runt och njuter av tillvaron, istället ägnar du dig åt att planera, ordna, arrangera och analysera. Vissa av dina vänner tycker att du är lite väl trist, och du kan bli riktigt irriterad på dem för att de bombarderar dig med förslag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Ditt kärleksliv är mycket dramatiskt och skiftar från den ena dagen till den andra. Under dessa två veckor hinner du troligen med att vara störtförälskad, förtvivlad, hänryckt, förtjust, ilsken och passionerad. På grund av detta hinner du inte med något annat. Kärleken stjäl all ledig tid.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Det är väldigt mycket upp till dig. Ibland styr och inspirerar stjärnorna mycket, ibland mindre. Just nu är det nästan helt och hållet dina val och din smak som avgör vad som skall hända. Du har visserligen en smula tur i kärlek men det är inte alls säkert att du väljer att använda denna.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du har två vilda veckor framför dig. Du sjuder av energi och handlingslust, och dessutom har du turen med dig. Det dyker dock även upp en del bakslag, till exempel måste du räkna med förseningar om du reser eller ordnar en större fest. Men i stort sett har du roligt hela tiden.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Den här våren blir aningen trasslig för dig. Du vill vara ifred, fatta dina beslut i lugn och ro. Du påverkas också ovanligt mycket av världsläget, för dig känns många nyheter och förändringar personliga. Detta leder till att du inte är särskilt social eller sugen på nöjen just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Det här är inte riktigt din bästa årstid men just i år bjuder våren på oerhört mycket. Nöjen, om du är född i januari, och i övrigt kärlek, kreativa aktiviteter och spännande händelser av olika slag. Du behöver egentligen bara ta för dig. Bäst lönar det sig att satsa på kärlek och erotik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Det krävs lite planering och energi från din sida, annars händer helt enkelt inte ett skvatt. Framför allt på kärleksfronten är det trögt just nu, visserligen finns det finns chanser till romantik och kärlekslycka men samtidigt händer absolut ingenting utan att du tar första steget.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du fokuserar på kärlek och sex, två riktigt glödheta vårveckor väntar. Du är verkligen på hugget, och du prioriterar bort allt som är ljummet, vanligt och vardagligt. Det gäller även när du umgås med dina vänner, det skall glittra och gnistra rejält eller också så får det vara.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5