in

Nytt horoskop

bild 7
Nytt horoskop

Har du heta, kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på karriären? Läs  in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 16 till 31 september

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Livets praktiska sidor får vänta. Nöjen, kärlek, passion, drama, sex och äventyr i en vild blandning gör att du inte hinner med någon vardag. Någon stillsam höstkänsla blir det inte tal om, tempot är högt och det är med nöd och näppe du hinner med i virveln av känslor och händelser.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du har mycket att göra och du blir dessutom utsatt för tjat från en krävande släkting eller kollega. Två ganska ansträngande vardagsveckor väntar. Låt inte hösten dra ner ditt humör utan motverka den effekten med ljus, vitaminer och rikligt med god sömn. Det lönar sig.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Fina veckor för affärer, shopping och investeringar. I alla frågor som rör din ekonomi har du tur och dessutom en intuition som hjälper dig att fatta smarta beslut. På jobbet går det också bra, du kan imponera med dina kunskaper i riktigt oväntade lägen. Tur i kärlek utgör pricken över i.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Ditt humör är en smula ostadigt, något som påverkar ditt kärleksliv i negativ riktning. Små bråk blir lätt till rejäla gräl och du kanske säger en hel del som du egentligen inte menar. Du är dessutom trött. Att aktivt undvika stress kan hjälpa dig att återfå balansen lite snabbare.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två veckor som det slår gnistor om. På kärleksfronten blir det spännande och en flirt kan leda långt, men mest handlar det faktiskt om nöjen just nu. Du är utåtriktad, reslysten, framåt, påhittig och karismatisk som få. Full fart och massor av upplevelser som ger hösten extra glöd.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Lugn och ro, familjeliv och mysiga kvällar med äkta höstkänsla. Du passar på att ta igen dig lite och njuter av vardagens trevliga inslag. Äventyret lockar inte, just nu passar det bättre med tevekvällar och höstpromenader, småprat med vänner och olika sorters pyssel och knåp.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Händelserika höstveckor på många sätt. Du har tur i kärlek, kanske mer än du har lust med. Det är inte stillsam romantik det handlar om utan snarare hejdlös passion och glödhet erotik. Dessutom finns det många nöjen som lockar, framför allt trivs du mitt i metropolens myller.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Lugn och ro är vad du vill ha just nu. Du tackar envetet nej till inbjudningar och förslag från vänner, ibland en smula taktlöst. På jobbet är du oengagerad och helst gör du så lite som möjligt. Bäst trivs du faktiskt när dagarna passerar förbi utan aktivitet eller dramatik av något slag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Två härliga veckor väntar. Allra mest lockar nattliv, nöjen, resor och äventyr. Du har dock tur i kärlek också och det blir gott om romantiska överraskningar oavsett om du är singel eller upptagen. Att du dessutom är enormt energisk är tur eftersom det inte blir någon tid för vila alls.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Hösten slår till och du tappar farten. Inte helt och hållet kanske men du behöver slå av på tempot och ta det lugnt. Gör du inte det så finns det en risk att humöret åker i botten och att det i sin tur ställer till kärlekskomplikationer. Skäm bort dig själv lite för att motverka höstmörkret.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Spännande veckor. Ditt kärleksliv kan mycket väl nå nästa nivå. Vad du själv väljer blir avgörande men turen är på din sida när du väl fattar beslut. Dessutom får du flera oväntade förslag, vissa handlar om affärer, andra om äventyr av olika slag. Många knepiga vägval väntar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det blir ont om spontana infall. Under dessa höstveckor är det planering, organisation och list som gäller. Du är smart och beräknande, och dina beslut nu kommer att spela väldigt stor roll längre fram. Det handlar mycket om karriär och ekonomi men även dina relationer påverkas.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4