in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En sommarflört, oväntade inkomster eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 11 juni – 24 juni

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Under den här perioden handlar det om kärlek och sex, för att inte säga ren passion. Nästan vad som helst får hända. du låter dig svepas med och njuter av både lust och romantik. Tur har du dessutom så du kan mycket väl snubbla över en perfekt drömprins. Våga chansa lite.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du prioriterar nöjen, glatt sällskap, släkt och vänner. Du vill att vänskapsband skall växa och du plockar också gärna upp tråden med folk som finns i ditt förgångna, som gamla klasskamrater till exempel. Dessutom knyter du med nöje nya kontakter. Lite romantik blir det också.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Två mycket romantiska veckor väntar. En bit in i juli börjar du känna dig sugen på nöjen också, men om du måste välja så får kärleken gå före. Var du inte förälskad innan är det väldigt troligt att du blir det nu. Det finns också många tänkbara killar. Gärna en Vattuman.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Nöjen och ansvarsfria dagar lockar. Just nu vill du undvika allt vad allvar och beslut heter, något som kan trassla till ditt kärleksliv lite. Kanske verkar du oseriös eller oengagerad när det egentligen bara handlar om att du vill vara fri och obekymrad ett tag. Viss risk för svartsjuka.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

När du skall planera saker tillsammans med dina vänner så drabbas du av allt möjligt krångel, förseningar och missförstånd. Du behåller trots detta ditt goda humör. En viss tröst är det också att kärlekslivet fungerar utmärkt och utvecklas åt ett håll som verkligen passar dig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Två mysiga sommarveckor väntar. Helst satsar du på nöjen av olika slag. Du känner ett behov av omväxling och gärna nya miljöer att utforska. Reser du får det alltså gärna vara till ett helt nytt ställe. Du tycker också om att träffa nya människor och att lära dig mer om dina vänner.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Det är lite svårt att säga hur dessa två veckor kommer att te sig för dig, för förutsättningarna förändras hela tiden. Inte bara rent praktiskt utan även inom dig. Du ändrar dig, känner för än det ena, än det andra. Dessutom kan ditt kärleksliv plötsligt och oväntat bli alldeles glödhett.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skytt

Dina vänner kommer med många intressanta förslag. Kanske nappar du på många och då väntar två glittrande, roliga veckor. Eller också vill du inleda sommaren med mer lugn och ro och i så fall väljer du att tacka ja till ett fåtal av förslagen. Det hänger på din personliga smak.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Mest handlar det om kärlek, på den fronten har du två intensiva och spännande veckor framför dig. För dig som gillar sport ser det också ovanligt ljust ut, kanske får du ett oväntat erbjudande som verkligen piggar upp dig. Det enda det blir ont om nu är nöjesliv och underhållning.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

En hel del sommarnöjen lockar. En resa skulle kunna passa perfekt, särskilt en resa med gott om sol och värme. Ditt kärleksliv ger dig en del bekymmer men du kanske väljer att skjuta upp dem för att kunna njuta av sommarens inledning. Kärleken är ju inte det enda här i världen.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Tempot får inte bli för högt. Blir du stressad så vantrivs du. Och du vill inte umgås med människor som inte betyder något för dig. Istället stormtrivs du så fort du är tillsammans med dina närmaste och det blir gott om mysiga ögonblick. Du har dessutom tur i kärlek just nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Sommaren börjar på allvar, med nöjen, glitter och äventyr. Att resa kan ge dig enormt mycket under den här perioden men du kan för all del ha roligt på hemmaplan också. Bara du får träffa folk, synas och njuta av tillvaron. Du undviker vardagsliv så mycket du kan. Full fart!

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3