in

Nytt horoskop

bild 7
Nytt horoskop

Nytt år och nya möjligheter! Vad väntar dig de två kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller perioden 7 januari till 20 januari

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Allt går som på räls trots att du känner dig trött och tom på idéer. En kombination av hjälpsamma vänner och ren tur gör att du håller dig på rätt köl ändå. Två givande veckor väntar med innehållsrik fritid, skönt kärleksliv och kanske också nya löften som värmer ditt hjärta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Småsaker och vardag upptar ditt liv så till den grad att du inte hinner med något annat. I viss mån kan sport och frisk luft hjälpa dig att prioritera så att du inte fastnar helt i allt pyssel. Mot slutet av perioden händer det något romantiskt och spännande i ditt kärleksliv.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kaos och snabba förändringar gör att du knappt hinner hämta andan under dessa två vinterveckor. Du får oväntade förslag, mystiska erbjudanden och antydningar som kan leda till både det ena och det andra. Vissa dagar känns detta festligt. Andra dagar blir du bara stressad.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du fastnar i alla de småsaker som livet bjuder på. Vardag följer vardag, och du blir tvungen att satsa hårt och planera väl om du skall få in mer glamour eller romantik i tillvaron. Du kan också välja att vänta, spännande förändringar är redan på väg och väntar runt hörnet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Avkoppling, varm vänskap, gamla minnen och skön romantik förgyller dessa vinterveckor för din del. Tempot blir ganska högt utan att du för den skull blir särskilt stressad. Men det är viktigt att du inte slarvar med sömnen för att du skall få behålla gott humör och andlig spänst.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du ställer krav på din omgivning och du är inte särskilt flexibel, därför blir det gott om konflikter och det finns en risk att vissa band faktiskt bryts. Trist, men i slutänden växer du i självrespekt och du lär dig också mer om vad som faktiskt är viktigt för att du skall må bra.

kärlek/sex
1
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

En resa eller något annat äventyrligt nöje lockar, men samtidigt vill du satsa på ditt kärleksliv och kanske även på andra nära relationer. Du vill utforska och förstärka banden, och du lägger ner en hel del möda på att förstå hur andra känner och vad de behöver. Mysiga, romantiska veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Materiellt sett två lovande veckor. Du kan göra goda affärer, öka dina inkomster eller bara njuta av turen som gör att dina slantar räcker ovanligt långt. I övrigt händer det inte särskilt mycket, kärleken känns vardaglig och du känner dig inte särskilt inspirerad. Dagarna glider förbi.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Förmodligen prioriterar du ditt kärleksliv, för just nu är det gott om passion och himlastormande känslor i ditt liv. Du har dessutom turen med dig. Men det finns också andra alternativ, du kan till exempel satsa hårt på andra relationer eller välja äventyr och spänning före romantiken.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det händer inte speciellt mycket och det är förmodligen precis vad du behöver, för du är ganska stresskänslig just nu. Passa på att varva ner, pyssla med småsaker och låt dagarna passera utan drama. Mot slutet av perioden sker en förändring. Då handlar det om sann passion.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du trivs med det mesta, särskilt i en romantisk och avslappnad atmosfär. Just nu fungerar kärlekslivet väldigt bra. Även andra relationer frodas, mognar och ger dig mer än förut. Du vinner mångas förtroende och delar också med dig av dina innersta känslor och drömmar. Mysiga veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Det dyker upp massor av små konflikter som du känner att du måste lösa, därför hinner du inte riktigt med nöjen och du känner dig ofta spänd. Mot slutet av den här perioden börjar det märkas av att din attityd fått vissa konsekvenser. Framför allt är det kärlekslivet som utvecklas i den vevan.

kärlek/sex
1
kul/nöjen 2
tur/pengar 3