in

Nytt horoskop

bild 8
Nytt horoskop

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 10 till 22 juni

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Du är inte rädd för att ta i. Tvärtom, du känner att det är viktigt att åstadkomma något, att lägga manken till och göra en skillnad. Du ser dig om efter vad du vill förändra och sedan sätter du fart. Det här är fina veckor för att flytta, byta jobb, testa en ny idrott, bli av med en ovana.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Nöjen, glitter och glamour är exakt vad du behöver och förmodligen är det också vad som fyller dina dagar och nätter. En resa skulle passa perfekt men annars kan du naturligtvis roa dig på hemmaplan. Viktigast är att det blir lite utöver det vanliga. Du njuter av elegans och lyx.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Det finns en smula utrymme för romantik men egentligen handlar det mest om kropp och hälsa just nu. Du har gott om energi och kan med lätthet nå nya resultat om du sportar. Brukar du träna för lite kan det vara dags att ändra på det nu. Att testa en ny motionsform kan ge stor glädje.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Kärlek, kärlek, kärlek! Det är känslor rakt igenom. Visst hinner du med en del nöjen också, och det handlar en hel del om sex, men huvudsakligen är det ditt hjärtas val som står i centrum. Fina veckor för flört, förälskelse, stora beslut, passion – allt som hör kärleken till helt enkelt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Just nu vill du framför allt fokusera på dig själv. Det handlar om dina behov, ditt jobb, din framtid, din hälsa, din kropp. Du har väldigt lite tålamod med andras problem och bekymmer, och det irriterar en vän till dig som hade räknat med stöd och en hjälpande hand. Du går din egen väg.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du är lite trött men det hindrar dig inte från att njuta av en härlig försommar med massor av romantik, gott om nöjen och ett stort antal viktiga möten. Du är enormt charmig nu och det gör det ännu lättare för dig att knyta nya kontakter. Jobbet kan kännas trögt men fritiden är magnifik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Ditt kärleksliv ger dig bekymmer. Har du en partner kanske du upptäcker en sida hos denne som du verkligen vill ändra på, och det visar sig i så fall vara ganska knepigt. Är du singel har du otur i den meningen att du lätt faller för helt fel person, och du upptäcker det inte genast.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Tempot går upp och det händer väldigt många roliga saker. Vissa har med nöjen och fritidsintressen att göra, andra rör ditt kärleksliv. Två härliga veckor men det finns en viss risk att du känner dig ganska utsliten innan de är över. Slarva inte med sömnen, gör du det blir det värre.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Fina veckor för sport. I övrigt händer det i princip ingenting viktigt. Vill du få fart på kärlek, sex- eller nöjesliv så måste du ta initiativet själv. Det har du inte lust med, så förmodligen njuter du bara av två lugna veckor utan några större bekymmer. Vardagsliv och rutiner regerar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Nöjen och äventyr lockar. Dina vänner har någonting speciellt på gång, kanske en enorm fest eller en intressant resa. Förmodligen kommer du också att delta, även om du känner dig lite kluven eftersom det i så fall innebär att du inte riktigt hinner med ditt kärleksliv. Du lider av tidsbrist.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Det är trevligt att vara efterfrågad men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Just nu blir du bombarderad med förslag och idéer när du egentligen vill vara ifred och planera dina egna aktiviteter. I värsta fall blir du osams med en vän när denne inte alls förstår dina fina vinkar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Sommaren tar redan fart. Nöjen, romantik och nya upplevelser i skön förening ger dig två härliga veckor, trots att det är troligt att den här perioden inleds av en mindre kärlekskris. Något som kan löna sig är vettig tidsplanering, annars finns det en risk att du stressar i onödan.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2