in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En härlig flirt, galna fester eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop. 

Mer

22 januari – 4 februari

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

I vanliga fall är detta en vardaglig och tråkig del av vintern för dig, men inte i år. I stället njuter du i fulla drag. Du har tur i kärlek och det vankas gott om glitter, glamour och nöjen. Möjligen gör du en resa också, något som bara skulle göra tillvaron ännu mera glittrig. Fina veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du hinner inte med vänner, intressen, nöjen eller kärlek. Just nu fokuserar du stenhårt på din karriär, studier, pengar och andra materiella ting. Du tänker väldigt mycket på framtiden och du har ganska svårt att koppla av. Inte särskilt roligt men du får onekligen mycket gjort just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Allra mest handlar det om kärlek och romantik, men det händer också en del överraskande saker som kan komma i vägen för kärleken. Du kan bli medbjuden på en resa eller hamna i ett oväntat hektiskt nöjesliv till exempel. Tempot blir högt och den gråa vardagen uteblir helt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Tiden bara försvinner, du har tusen planer men hinner knappast med en enda. Det beror inte på att det händer särskilt mycket, snarare har du två veckor framför dig som det är svårt att få grepp om. Den ena dagen blir den andra lik och innan du anar det har februari börjat. Lite trist.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

Ett turbulent och passionerat kärleksliv gör det svårt att planera saker i förväg. Det blir dessutom gott om nöjen och du träffar nya, intressanta människor. Man kan gott säga att du är fullständigt upptagen större delen av tiden. Ibland blir du stressad men för det mesta hanterar du det.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Du har för mycket att göra, och det dessutom under en period då du egentligen behöver lugn och ro, och tid för dig själv. Ditt kärleksliv klarar sig ändå men andra relationer kan ta stryk, du orkar inte kompromissa och du är inte till mycket hjälp när vänner kommer med problem.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Två härligt romantiska veckor väntar. Du hinner dessutom med en hel del nöjen, kanske en resa, festliv, dans och underhållning. Tråkigt har du verkligen inte och du inspirerar din omgivning också. Runt dig är det hela tiden full fart, glitter, glamour och härlig stämning.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skytt

Kärlekstrassel fördystrar ditt humör och gör att du tappar intresset för andra saker som annars skulle ha lockat. Det är tråkigt, men en följd av detta är att du får två produktiva veckor rent praktiskt. Du förbättrar din ekonomi och ditt yrkesliv, och kanske hittar du en ny bostad också.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Vintern är extra vänlig mot dig i år. Mest handlar det om nöjen och om nyttiga kontakter, men du har också tur i kärlek och du får dessutom chansen att visa dina talanger i ett sammanhang där nya dörrar kan öppnas. Kort sagt är det två lönsamma och roliga veckor som väntar dig.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du har så mycket att göra med jobb eller studier att fritiden blir en stillsam historia. Du orkar knappt träffa dina vänner och du är inte sugen på romantik. Lugna vinterkvällar med en och annan stämningsfull film eller inspirerande bok är egentligen det enda du har lust med just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Bra veckor för nöjen och sport, men allra mest handlar det ändå om kärlek. Du är maximalt charmig just nu och dessutom är du försedd med en rejäl portion tur. Om du vill få ett förhållande att gnistra lite extra eller om du vill inleda något nytt spelar mindre roll. Många möjligheter.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Jobb och studier fungerar utmärkt. Kanske sker det stora förändringar och dessa är i så fall till din fördel. Privatlivet däremot krånglar en hel del, små konflikter förvandlas till stora problem. Ofta beror det på att din omgivning inte respekterar att du är upptagen av andra saker.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 4