in

Nytt horoskop

bild 33
Nytt horoskop

Har du heta, ångande och kärleksfyllda sensommarveckor att se fram emot eller lägger du allt krut på skola och jobb? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller för perioden 19 augusti till 1 september

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Två mysiga veckor som bjuder på en del nöjen men som framför allt handlar om dina relationer. Det blir gott om djupa samtal, förtroenden och ökad förståelse. Kanske lär du dig dessutom mer om din egen släkt. Du har oftast roligt men det handlar också om ökad mognad.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Kärlekslivet fungerar utsökt men övriga relationer ger dig en del bekymmer. Du orkar inte riktigt med alla krav som ställs och det är lätt hänt att du upplever tjat och kritik från alla möjliga håll. Vissa begriper inte när du behöver lugn och ro. Frisk luft ger större harmoni.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärleken vill inte riktigt fungera och du blir dessutom indragen i någon annans kärleksbekymmer. I övrigt väntar dock två sköna veckor med gott om mysiga nöjen och trevlig underhållning. Bäst trivs du tillsammans med släktingar eller riktigt nära vänner. Fina kvällar.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Kärleken lockar men det finns också praktiska saker som du vill hinna med innan sommaren är över. Därför har du två riktigt upptagna veckor framför dig och det är tur att du har mycket gott om energi. Kanske startar du också ett nytt projekt av något slag. Du är mycket ambitiös.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du får mycket gjort rent praktiskt men mest handlar det ändå om dina relationer. Du går på djupet, reder ut gammalt groll och lägger ner enorm energi på att förstå hur andra fungerar. Det leder till stärkta vänskapsband och en ökad självinsikt som du genast får stor nytta av.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Två passionerade veckor väntar. Det handlar väldigt mycket om erotik och kärlek. Du är intensiv i allt du gör, ska du över huvud taget satsa på något så blir det till hundra procent och med all energi du kan uppbåda. Det leder till ett gnistrande kärleksliv och till vissa andra framsteg.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Egentligen skulle du vilja ta det lite lugnt och blanda sköna sensommarnöjen med lata dagar utan någon fart alls. Du trivs med grillaftnar och små utflykter, bara det inte krävs att du organiserar något eller håller reda på saker. Du vill vara helt utan bekymmer och ansvar just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Romantik och sommarglädje genomsyrar dessa veckor. Du vill helst inte ägna dig åt något utom kärlek, det skulle i så fall vara någonting kreativt som du gillar. Men dina vänner får finna sig i att du inte är särskilt intresserad av deras liv. Någon blir stött och kritiserar dina val.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du är väldigt fokuserad på dina egna intressen, och det går ut över ditt kärleksliv och över de vänner som inte delar sagda intressen. När du verkligen går in för något så glömmer du resten av världen. Två produktiva veckor, särskilt om du har en specifik hobby som du vill satsa på.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Mest handlar det om kärlek och romantik. Det här är dock fina veckor för sport också, särskilt om du tycker om att tävla eller är med i ett lag. Men kärleken är kanske ändå det du tänker mest på. På den fronten har du tur och du är inte heller rädd att satsa hårt. Kanske dags för ett stort steg.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Sommaren lider mot sitt slut och du ser dig om efter något äventyrligt att satsa på. Du får flera förslag och impulsväljer det som låter roligast. Troligen leder detta till två riktigt röriga men intressanta veckor, nya erfarenheter och oväntade utgifter. Fyndchansen är också mycket stor just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du ser över din ekonomi och bestämmer dig för ett par smarta besparingar. I övrigt handlar det mest om ditt kärleksliv nu. På den fronten stormar det, och det blir både himmel och helvete under den här delen av sommaren. Du vet inte riktigt vad du vill åstadkomma heller.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4