in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En flört på jobbet, oväntade inkomster eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 28 maj – 10 juni

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Två fantastiska veckor ligger inför dig nu. Mest satsar du på nöjen, och det här är också en perfekt tid för en resa. Men du har vind i seglen nästan oavsett vad du gör. Ett av de få undantagen är anställningsintervjuer, i sådana sammanhang vill det sig inte alls just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Mest handlar det om kärlek, och det du vill ha är äkta, skön romantik. Stämningen är väldigt viktig för dig och du undviker allt som känns rått eller trist. Den som vill fånga ditt intresse måste uppvakta dig med en smula elegans. Och det gäller även din partner, om du har en.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Bra veckor för sport, nöjen och strapatser av alla slag. Du gillar utmaningar och lärorika situationer. Men du ägnar också mycket tid åt att bara ha roligt. Kärleken trasslar en del men på den fronten ser det betydligt ljusare ut efter den femte, så du behöver bara ha lite tålamod.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du har inget tålamod med andra människors dumheter, särskilt inte med förseningar eller dålig planering. Därför blir det ganska gott om konflikter och du känner ofta att du klarar av saker bättre på egen hand än tillsammans med andra. Du har ingen lust att kompromissa.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

Det handlar väldigt mycket om nöjen av olika slag. En resa skulle kunna vara helt perfekt, men det förutsätter att du reser helt på egen hand eller tillsammans med människor som du verkligen gillar. Att festa passar dig också bra. Du trivs helt enkelt där det händer saker.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Den här biten av försommaren är inte särskilt spännande, men du trivs bra ändå. Att dagarna mest blir vardagliga och lugna stör dig inte, du pysslar med dina egna saker och om du saknar äventyret är det ändå inte något som inte kan vänta ett tag. Det blir gott om mysiga kvällar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Förmodligen kommer du att få två totalt röriga veckor. Planer går över styr och oväntade saker händer ideligen. Ibland irriterar detta dig men det är lika ofta väldigt roligt och ganska utmanande. Nya möjligheter och underliga händelser gör att du i alla fall aldrig har tråkigt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

Ganska gott om romantik men i övrigt händer det inte ett dugg. Om du utnyttjar detta till att pyssla om din kropp lite extra ger det gott om nya krafter. Det lönar sig att sova gott, äta nyttigt och ägna lite extra tid åt friskvård helt enkelt. Massage ger tillvaron en guldkant.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

För dig har sommarens äventyr redan börjat. Det blir gott om nöjen, spännande förslag, intensiva möten och lovande händelser. Även kärlekslivet är på väg åt rätt håll trots att det antagligen inte känns så för dig förrän en bit in i juni. Många av dina problem går att lösa snart.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du behöver utrymme. Om du känns dig trängd blir du på väldigt dåligt humör, och även välmenta råd stör dig. Du vill fatta dina egna beslut och just nu fungerar inte samarbete för dig. Får du bara stå på egna ben så känner du att du kan lösa det mesta, även om det tar lite tid.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Två härliga veckor väntar dig. Det handlar om nöjen, roliga möten, kanske en spännande flirt. Om du reser kan du räkna med storslagna upplevelser och dessutom riktigt fina fynd. Just nu har du helt enkelt gott om vind i seglen, du kan räkna med framgång nästan oavsett vad du gör.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Ditt kärleksliv är passionerat, intensivt och spännande. I synnerhet under första veckan av denna period. Du är så charmig att du är nästan oemotståndlig. Det sätter inte bara fart på kärlekslivet utan kan också hjälpa dig i alla lägen där det lönar sig att göra ett gott intryck.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3