in

Nytt horoskop

astrodragarenyaste
Nytt horoskop

Vad väntar dig de två kommande veckorna? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 10-21 december

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Se upp med tempot, får du för mycket att göra så finns det en risk att du sliter ut dig. En sak i taget är en smart regel även om den inte alltid är så lätt att följa. Särskilt inte när dina vänner hela tiden kommer med roliga förslag och du är riktigt sugen på nöjen och äventyr, som just nu.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Ditt kärleksliv är spännande men du hinner inte riktigt engagera dig i det. Massor av praktiska saker kommer emellan. Du har gott om energi och åstadkommer mer än andra väntar sig men trots detta hamnar uppgifterna på hög, både på jobbet och hemma. Produktiva men stressiga veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du hamnar hela tiden i besvärliga valsituationer. Det dyker upp oväntade evenemang och oväntade saker att göra i en enda röra, och ofta ställs du mellan att göra en vän besviken eller att inte hinna med rent praktiskt. God planering hjälper lite men du behöver också vara flexibel.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Vintern bjuder på lite härlig romantik, särskilt om du kan undvika att fastna i stress och helgförberedelser. Det är rätt tid att luta sig tillbaka och låta kärleken blomma upp i lugn och ro. Lite extra energi på sexfronten skadar inte heller, även små detaljer ger dig massor av glöd.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Två härligt glamorösa vinterveckor väntar, med ett party bakom varje hörn. Du har roligt, knyter nya kontakter och charmar nästan alla du möter. Dessutom ser det ljust ut för din ekonomi trots att du spenderar en hel del på nöjen. Men det finns en viss risk för svartsjuka.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du låter kärleken bestämma vad du skall göra eller inte göra. Måste du välja mellan din älskling och dina vänner så får dina vänner finna sig i att hamna ute i kylan. Det här kan leda till en del konflikter men det ger dig två romantiska vinterveckor som inte går av för hackor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du ägnar en hel del tid åt shopping. En del har med julen att göra, en del har mer att göra med att du längtar efter nya saker. Din ekonomi tar inte för mycket stryk eftersom du är bra på att hitta billiga priser. Du hinner också med nöjen av olika slag, och du träffar många nya människor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Just nu är det kärleken som regerar för din del. Var du inte förälskad innan så blir du det nu. Du har turen med dig och du tvekar inte att släppa in passionen i ditt liv. Visserligen innebär det att du inte riktigt hinner med allt annat, men det är inget du tänker på just nu. Massor av rosa moln.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du har mycket att göra men trots det så väntar två totala partyveckor. En resa skulle sitta fint men du kan festa på hemmaplan också, det viktiga för dig är att du får mingla, träffa nya människor och kanske återknyta banden till gamla bekanta. Gott om skratt, musik och glitter.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du eftersträvar lugn och ro. Envetet sänker du tempot, och du umgås helst bara med riktigt nära vänner, familj och andra som du bryr dig riktigt mycket om. Myskvällar i tevesoffan känns betydligt mer givande än glitter och glamour just nu. Du har inte lust att shoppa heller.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Kärlekstrassel gör att du känner dig rätt irriterad och besviken av och till. Men om nu kärleken krånglar så fungerar i alla fall allt annat riktigt bra. Du har roligt, din ekonomi går åt rätt håll och du har väldigt lätt att fynda både julklappar och annat. På yrkesfronten händer inget nytt.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Kärlekslivet går strålande men i andra relationer gnisslar det desto mer. Du tycker att släkt och vänner ställer orimliga krav på dig och skapar en onödig helgstress. Att du säger ifrån påverkar inte saken så mycket som du skulle vilja. Njut av romantiken och strunta i resten.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 4