in

Nytt horoskop!

bild 6
Nytt horoskop!

Har du heta, ångande och kärleksfyllda sommarveckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 23 juni – 7 juli

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Fina veckor för nöjen, resor, äventyr, dans och sommarglädje. Du släpper loss och njuter av friheten så mycket du kan. Gott om energi har du dessutom så måste du jobba är det inget problem, du orkar ändå ha riktigt roligt när du är ledig. Det enda som inte vill fungera är kärlekslivet.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Oväntat ofta handlar det om pengar. Du gör fynd, säljer saker med god förtjänst, minskar fasta utgifter och hittar nya inkomster. Två lönsamma veckor med andra ord. Dessutom har du tur i kärlek och på den fronten väntar den sortens sommarromantik som man längtar efter resten av året.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du vill verkligen ha semester. Måste du arbeta så är det under protest. Sommaren och sommarens alla nöjen kallar på dig, och helst skulle du resa – gärna långt. Du vill också träffa folk, shoppa, testa något nytt, kasta dig in i ett hektiskt nöjesliv, koppla av i full fart helt enkelt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du lyckas kombinera svindlande romantik med ett praktiskt sinnelag, så du får oväntat mycket gjort medan du svävar runt på rosa moln. Du är också sällsynt kreativ och det du skapar blir mycket vackert, oavsett om du författar eller möblerar om i ditt hem. Två fina veckor.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Sport och nöjen är viktigast för dig just nu. Ett högt tempo, fysiska utmaningar och roliga människor måste stå på schemat, annars tappar du humöret. Du vill fylla dina dagar med händelser och upplevelser. Kärlekslivet fungerar hyggligt men du lägger inte ner mycket energi på det.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vagny

Kärlek och familjeband är vad du vill satsa på. Du har inte obegränsat med tid och ork, och därför blir du irriterad när människor som inte betyder så mycket för dig stör och ber om hjälp med olika saker. Helst umgås du bara med dina närmaste och mest kära. Viss risk för dåligt samvete.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Kärleken ger dig bekymmer och gråa hår men allt annat fungerar riktigt bra. Antagligen lönar det sig att fokusera på nöjen, affärer, jobb eller äventyr och helt enkelt låta kärleksfrågorna vänta till en annan gång. Det blir ändå mest missförstånd och sura miner om du försöker reda ut saker.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Fina veckor för kärlek och romantik, särskilt för dig som har en fast partner. Du vill ta ditt kärleksliv till nästa nivå, kanske utbyta nya löften eller sätta upp nya mål. Det handlar mer om känslor och åtaganden än det handlar om sex. I övrigt händer det ganska lite just nu. Du tar igen dig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Spontana infall och oplanerade sommarnöjen ger dig två spännande veckor. Du är totalt orädd och har inget emot att kasta dig in i helt nya saker eller att organisera en fest med minimal förberedelsetid. Din fantasi är det enda som sätter gränserna. Dessutom är du väldigt energisk just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Lite av en bergochdalbana. Ena dagen är kärlekslivet ljuvligt och nästa dag vet du inte alls vad du vill. Du kastas mellan ytterligheterna och det blir riktigt svårt att välja väg. När du ber vänner om råd upplever du dem som alldeles för försiktiga, snudd på fega. Komplicerade val.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Nöjen och äventyr nonstop. Sommaren visar sig från sin roligaste sida, särskilt om du får vara ledig och slipper tänka på jobb och vardag. Även om du måste slita på som vanligt så lyckas du säkerligen fylla fritiden med spänning och nya upplevelser. Riktigt bra veckor för en resa.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Kärleken går som på räls. Gott om tid och lust för romantik, sex och gemensamma drömmar. Har du inte en älskling redan så dyker det upp någon som du väldigt gärna satsar på. Dessutom har du tur i kärlek. Andra relationer däremot gnisslar lite. Vissa släktingar känns väldigt trista.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 5