in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

Strul på jobbet, ett oväntat besök, eller en het romans? Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

13 november – 26 november

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du har tur i kärlek, särskilt om du har en partner som du vill komma närmare. Men det här är också två utpräglade nöjesveckor, så av och till blir du tvungen att välja. Tiden räcker inte till, och vissa nöjen ger inget utrymme alls för kärlek. Till exempel lockar en oplanerad resa.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Vardagen blir väldigt krävande under dessa novemberveckor. Småsaker stjäl all din tid, och du hinner varken med vänner, nöjen eller kärleksliv. Du tappar dessutom sugen, du har helt enkelt inte lust att göra någonting alls. Värt att notera är att du dock slipper större problem.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Glittrande nöjesliv och roliga möten gör att de här veckorna känns allt annat än mörka och trista. Du har tusen saker för dig. Dessutom händer det något spännande på kärleksfronten, kanske faller du pladask för någon, kanske handlar det om gamla känslor som flammar upp.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

En konflikt mellan dig och en vän eller kollega leder till oanade bekymmer. Kanske drar konflikten in flera personer ur omgivningen, kanske dras gammalt groll upp. Det är i varje fall ganska trist och det tar rätt mycket tid att reda ut saken och gå vidare. Inga roliga veckor alls.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Mest handlar det om kärlek. På den fronten har du turen med dig, oavsett om du redan har en fast partner eller om du är singel. Din charm ger dig många möjligheter och dessutom är slumpen på din sida just nu. Gott om både romantiska stunder och het passion att njuta av.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Du kan göra en del fynd och fina affärer, men i övrigt är det här inte riktigt dina veckor. Ditt kärleksliv ger dig bekymmer, risken för gräl och missförstånd är stor. Och om du förälskar dig i någon ny kommer den kärleken att visa sig ha många baksidor. Du har helt enkelt otur just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Nu handlar det om nöjen. Du får två härliga veckor som du kan ägna åt att resa, träffa vänner, visa upp dig på dansgolvet och bara generellt ha riktigt roligt. Du tycker om att stå i centrum och med din karisma är det så klart din naturliga placering. Tur i kärlek har du dessutom.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Gott om energi har du, mörkret biter inte på dina livsandar. Och det är tur, för just nu händer ingenting alls om du inte själv tar initiativet. Både hemma och på jobbet råder en ljummen stämning. Kan du bara knuffa igång folk blir det ändå både roligt och spännande, så bromsa inte.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Kärlek i alla former dominerar dessa två veckor. Romantik, passion, erotik, varm gemenskap, närhet. Du kan få ett förhållande att växa eller inleda ett helt nytt. Vill du, kan du med lätthet krossa hjärtan. Just nu är det upp till dig hur du vill att historien skall sluta. Gott om nöjen också.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du har ovanligt svårt att komma överens med andra just nu, minsta småsak kan leda till bråk och tjafs och det märks både privat och i yrkeslivet. Det gör bland annat att du helst umgås med nära vänner, om alls. Du känner dig inte särskilt sällskaplig. Kärlekslivet blir ljummet.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Två härliga veckor väntar. Nöjen, glitter, glamour och kanske en resa gör att du har allt annat än tråkigt. Du har också mycket lätt för att knyta nya kontakter just nu, både privat och i din yrkesroll. Att du dessutom har gott om goda idéer och rätt mycket tur i kärlek gör det inte sämre.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Ibland känns det som om du är publik medan alla andra får stå på scenen. Det händer mycket i din omgivning som inte riktigt rör dig. Det här är dock något du kan påverka själv, mest genom att inte vänta på andra utan satsa stenhårt på dina egna idéer. Då blir det bättre fart.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 3