in

Nytt horoskop!

Nytt horoskop!

En härlig flirt, förändring på jobbet eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 19 mars – 1 april

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Två aktiva veckor passar dig riktigt bra. Allra bäst trivs du om du satsar på något kreativt eller på en aktivitet med publik, men sport och träning kan också locka. Huvudsaken är att du känner att du når de mål du sätter upp. Bra veckor för att bryta gamla ovanor är det också.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Kärleken fungerar riktigt bra men det blir ändå ganska ont om vårkänslor, och det beror på andra relationer som känns krävande och ställer till besvär. Det kan handla om griniga släktingar eller jobbiga grannar till exempel. Tidsödande och inte särskilt bra för ditt humör.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Full fart skall det vara, annars tappar du både sugen och humöret. Just nu har du inget tålamod alls med folk som ställer in möten, kommer för sent eller ändrar sig i sista stund. Gott om konflikter blir det förmodligen men det är också två produktiva veckor du har framför dig.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Det handlar om stora känslor och stora beslut. Kanske väljer du att ta ditt kärleksliv till en ny nivå. Det kan också handla om att komma närmare en vän, eller om att förlåta någon som du varit osams med länge. Det dyker också upp en del frestande nöjen, kanske även en resa.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Vissa dagar orkar du vad som helst, andra dagar är du trött innan du klivit ur sängen. Det är våren som ger ny energi men som också suger musten ur dig. Undvik att stressa så minskar tröttheten, du får mer gjort och framför allt orkar du roa dig mycket mer. Härliga kvällar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vag

Du sänker tempot en aning och det är nog klokt, för just nu är ditt liv en smula rörigt och det är inte alltid du hänger med i svängarna. Det handlar om stora känslor, konflikter, passioner, hastiga förändringar och nya möjligheter. Ditt kärleksliv händer det väldigt mycket med.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Våren är lustig, vissa dagar händer allt på en gång och vissa dagar händer absolut ingenting. Du är flexibel och hanterar både tempoändringar och nya bud med grace och intelligens. Oftast är det till din fördel när oväntade saker händer, eftersom du är en mästare på snabba planer.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du går på djupet och analyserar både dig själv och andra mycket noggrant. Just nu handlar det nästan bara om dina relationer. Visserligen har du tur i karriären, men du tänker inte mycket på jobb och pengar utan för dig handlar det om kärlek, vänskap och andra viktiga band.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Första veckan passar fint för nöjen eller kanske en resa. Andra veckan däremot blir trasslig. Du jobbar mycket med dina relationer just nu och det blir inte smärtfritt, du kan till exempel bli besviken på en släkting eller nära vän. Men du hittar också ljuspunkter och fördelar.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du fokuserar på ditt kärleksliv, särskilt första veckan. Under periodens andra vecka öppnas dörren för nya möjligheter, framför allt nöjen. Det kan vara helt rätt tillfälle för en oväntat resa, en större fest eller något annat evenemang som markerar att våren verkligen är här.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du ägnar dig väldigt mycket åt vänner, släktingar och kontakter. Det handlar inte bara om känslor utan också om den rent praktiska nytta som du har av många relationer. I slutänden kanske det ger en förbättrad ekonomi, nya möjligheter i karriären eller något annat trevligt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Under den här perioden handlar det väldigt mycket om känslor och relationer. Du lägger märke till hur du fungerar tillsammans med andra människor och det väcker en del frågor. Vissa relationer växer, andra kanske du bestämmer dig för att avveckla. Många tankar.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4