in

Nytt horoskop

bild 1
Nytt horoskop

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 15 – 28 april

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Passion, vårglädje och helt oväntade möjligheter till spänning och äventyr gör att du har två otroligt fina veckor framför dig. Visserligen drabbas du också av en del bakslag, vissa saker blir till exempel oväntat dyra att genomföra, men det förstör inte ditt goda humör. Full fart.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Två veckor med ständig pausmusik i bakgrunden. Det händer helt enkelt inte ett dugg om du inte knuffar igång något projekt på egen hand. Dina vänner är upptagna på annat håll, kärleken saknar gnista, och på något sätt blir det bara vardag av alltsammans. Ganska långtråkigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

En vän kommer till dig med ett problem och att hjälpa till visar sig vara tidsödande och knepigt. I övrigt är det dock två strålande vårveckor du har framför dig nu. Du har tur i kärlek och du får ofta möjlighet att visa vad du går för, både privat och i din yrkesroll. Härliga kvällar.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du är på ganska dåligt humör och det färgar av sig på allt du gör. Det blir gott om konflikter, missförstånd och trassel. I slutänden kommer du ändå att vara rätt nöjd med vad du har åstadkommit, men vägen dit blir allt annat än rolig. Du har ingen lust alls att kompromissa just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Vårkänslor blandas med sommarlängtan under dessa generösa veckor. Ditt största problem blir att välja vad du skall satsa på, om kärleken skall prioriteras eller om det är viktigare med vänner. En resa skulle också vara spännande, särskilt till en plats som betyder något för dig personligen.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Just nu händer det inte mycket alls. Du dagdrömmer och funderar, och lägger ner en hel del tid på att planera inför framtiden. Det är många stora saker på gång så du känner inte att livet är tråkigt, snarare är det skönt att få en paus så att du kan hämta andan. Promenader är bra.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Total oreda är vad som gäller. Du är spontan på alla upptänkliga nivåer och det gör dig oförutsägbar. Dessutom serverar Ödet den ena överraskningen efter den andra. Inga planer fungerar, men roligt har du och spännande blir det. Även dina relationer förändras ideligen.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Snart tänker du ägna dig åt våren och unna dig mer fritid och avkoppling, men inte riktigt än. Ännu prioriterar du plikter, vardag, karriär, ekonomi. Vissa av dina vänner försöker få dig att ta livet med lite mer av en klackspark, men du lyssnar inte på det örat just nu. Produktiva veckor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du kopplar av och har roligt. Bäst trivs du tillsammans med familjen eller med riktigt nära vänner. Sköna vårkvällar på tu man hand med din speciella älskling passar förstås också utmärkt. Däremot vantrivs du i bullriga miljöer och på ställen där man hela tiden vimlar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Ibland ställer det till problem för dig att du har så gott om medkänsla och empati. Just nu försöker du vara hjälpsam och det finns en risk att det tröttar ut dig. Dessutom är det inte så troligt att den du hjälper blir det minsta tacksam. Försök vara lite självisk, i alla fall av och till.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Två festliga veckor som antagligen handlar om vårkänslor och tjusig romantik mer än något annat., Visst lockar nöjen och glitter också, men våren är till för kärlek och du vet hur du vill prioritera. Det finns dock en risk att din älskling blir svartsjuk. Du charmar andra, ibland av misstag.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Trots att tempot blir ganska lågt har du hela tiden saker som du måste ta tag i. Dina lediga stunder blir få och detta gör att det blir ont om nöjen, och kärlekslivet blir ljummet större delen av tiden. Organisation och planering hjälper lite men mest behöver du en stor dos tålamod.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3