in

Nytt horoskop

bild 7
Nytt horoskop

Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller för perioden 15 oktober – 28 oktober

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Hösten drabbar dig med ren och skär vardag. Du har ont om ork, ont om lust, och frågan är om det inte är lika bra att det inte händer särskilt mycket. Du skulle ändå inte uppskatta nya händelser och möjligheter. Två intetsägande veckor som åtminstone inte ger dig några problem.

sex/kärlek
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Höstmörkret stör dig inte det minsta, tvärtom känner du dig energisk, idérik, spontan och framåt. Du räds inga utmaningar och kastar dig förtjust över nya uppgifter både på jobbet och på fritiden. Även kärlekslivet blir spännande och du får en del intressanta överraskningar.

sex/kärlek
5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Din samarbetsförmåga är nere på noll. Du vill göra saker på ditt sätt. Vissa människor accepterar inte detta och därmed inleds flera konflikter. Två ganska ansträngande veckor ligger framför dig, men du skördar också segrar och ditt självförtroende växer. Du hittar många nya praktiska problemlösningar.

sex/kärlek 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Två höstveckor som det gnistrar om. Gott om nöjen, möten, romantik och erotik. En resa skulle också passa bra, inte för att du behöver mer energi och inspiration, men du skulle ha extra roligt i en främmande stad. I arbetslivet går det också ganska bra, men du fokuserar mest på annat.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du fokuserar på livets praktiska sidor och det är mycket möjligt att du höjer dina inkomster på något sätt, eller att du lyckas krympa dina fasta utgifter. Det blir ganska ont om glitter och glamour men i gengäld känner du dig duglig och dessutom får du flera slantar över. Fina veckor.

sex/kärlek
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Plötsligt dyker det upp nya, intressanta saker att pyssla med. Dessutom inleder du en ny relation, antingen en vänskaplig eller erotisk. Två spännande veckor väntar och du har sällan känt dig så inspirerad. Du har gott om energi och all hösttrötthet är totalt bortblåst.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Inget händer och det är lika bra, för du har ingen energi över. Allt går åt till vardagens enkla sysslor och småproblem. Det lönar sig inte att försöka planera bort tristessen, klokare är det att helt enkelt passa på att vila och samla krafter när nu tempot går ner.

sex/kärlek
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Dessa veckor innebär lite av en nystart på alla fronter. Det blir gott om nöjen, du gör roliga saker tillsammans med dina vänner och du träffar dessutom nya människor. Det ser ljust ut för din ekonomi, karriär och kärleksliv. Det enda du har brist på den här perioden är tid.

sex/kärlek
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du tycker att alla ställer krav på dig och du har ingen lust att umgås med vänner, tvärom. Du känner dig osällskaplig och tvär. För att få två bra veckor behöver du ge dig själv utrymme även om det innebär gnäll och tjat från vissa vänner, kollegor eller släktingar. Trassliga veckor.

sex/kärlek 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Våga gå i spetsen. Just nu lyckas du genomföra dina egna planer och initiativ utan problem. Utnyttja att du är originell och skicklig på att hitta lösningar där andra har kört fast. Du förbättrar både dina karriärmöjligheter och din fritid i samma veva. Två riktigt fina höstveckor.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Ibland handlar livet nästan bara om att tänka framåt och exakt så är det för dig just nu. Du planerar och ordnar, funderar och organiserar. Men just under dessa två veckor händer det i princip ingenting. Även kärlekslivet känns ljummet, som om du går och väntar på en förändring.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Två tokigt äventyrliga veckor väntar dig. Det dyker upp nya möjligheter på alla fronter, vissa tackar du ja till och vissa avstår du från. Allra mest laddat blir förmodligen ditt kärleksliv, inte minst för att du ändrar dig ideligen och inte riktigt vet vad du egentligen vill ha. Eller vem.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4