in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

Strul på jobbet, ett oväntat besök, eller en vinterromans? Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

27 november – 10 december

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Du har två vardagliga, händelselösa veckor framför dig. Kärleken utgör dock ett undantag, på den fronten har du tur och det gnistrar dessutom om dig. Detta gör också att ju mer du satsar på livets romantiska sidor, desto bättre veckor får du. Våga ge känslolivet rikligt med utrymme.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Ingenting blir som du planerat. På många sätt sker förändringar till det bättre, men det gäller att du biter ihop och står ut med ständiga överraskningar och skiften. Vissa dagar kan bli väldigt stressiga eftersom allt dessutom väljer att hända på samma gång. Maximalt tempo.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Du fokuserar på ditt kärleksliv, som ger dig både glädje och bekymmer i stora doser. När det inte handlar om kärleken så är det karriären som hamnar i strålkastarljuset. Söker du nytt jobb kan det dyka upp något som är intressant men också väldigt krävande. Eftertanke behövs.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Två sportiga, roliga och reslystna veckor väntar. Du är sällskaplig och sugen på lite äventyr. Vardagslivet tynger och får dagarna att kännas långa, så det kan löna sig att skjuta upp vissa saker för att istället satsa på underhållning och nöjen – eller en resa. Du gillar fart och fläkt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Diverse trassel och tjafs drabbar dig. Mest är det vänner och släktingar som uppför dig konstigt och ställer krav som du inte alls tycker är rimliga. Men dessa veckor har fina sidor också, du lyckas bra på jobbet och du har tur i kärlek. Sammantaget blir du nog ganska nöjd ändå.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Vågen 24/9-23/10

vag

Besvärligt på kärleksfronten blir det, men i övrigt har du två fina veckor framför dig. Klokast är nog att skjuta romantiken åt sidan en stund för att istället satsa på sådant som fungerar – vänner, nöjen och fritidsintressen av olika slag. Du mår bäst när du är aktiv och i farten.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du har väldigt mycket att göra, troligen är det jobb eller studier som stjäl väldigt mycket tid och energi av dig. Men du hinner trots detta med ett mycket givande kärleksliv. Särskilt lovande är dessa vinterveckor för dig som är singel, du kan hitta precis rätt på flera sätt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du är livlig, energisk, idérik och framåt. Allra bäst jobbar du tillsammans med andra, det gäller både privat och i yrkeslivet. Men dessa veckor handlar verkligen inte bara om att slita hund, det händer också massor av roliga saker. Och du gillar att festa, träffa folk eller resa.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Just nu är det kärlek som gäller. Passion och romantik fyller dagar och nätter, och mycket annat hinner du inte med. Har du inte en kärlek i ditt liv redan är det ytterst sannolikt att en dyker upp. Är ditt hjärta redan upptaget så växer känslorna nu, kanske når de en helt ny nivå.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du har två underhållande och trevliga vinterveckor framför dig. Nöjen av alla slag lockar, nattliv och fester. En resa skulle också passa bra, särskilt till en sjudande metropol. Just nu trivs du verkligen där det är gott om vimmel och vackra människor. Och där passar du in.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Romantik blir det gott om men det är också den enda riktiga ljuspunkten. Just nu har du svårt att komma överens med andra så fort det inte rör kärlek eller rent praktiska saker. Politiska diskussioner kan ställa till med oväntat mycket elände, även mellan dig och dina närmaste vänner.

kärlek/sex 4
kul/nöjen  2                  
tur/pengar 2

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Nöjen och sport, omväxling och miljöombyte behövs. Med gott om dessa ting får du två härliga och inspirerande veckor som fyller på energireserven. Det kan behövas så här i början av vintern. Kärleken däremot trasslar men lägg inte ner för mycket tid på att lösa problemen.

kärlek/sex 1
kul/nöjen  5                  
tur/pengar 4